Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ОТ АРХИВА: Десислава Радева харесва да ѝ казват „Генерал Деси“

Мрежата

ОТ АРХИВА: Десислава Радева харесва да ѝ казват „Генерал Деси“

Снимка:

Ще си мери пагоните с Борисов

Съпругата на президента Десислава Радева харесва прякора си „Генерал Деси“. Това разкри самата тя още в първото си интервю през октомври 2017 г. пред Дарик радио.  Обяснява, че харесва този прякор, защото ѝ е симпатичен. Журналистката, която взима интервюто, веднага я пита и колко звезден генерал е Десислава Радева. „Ами след като Румен е двузвезден, аз би трябвало да съм поне тризвезден“, посочва Радева.  

Според водещата и Радева това означава, че съпругата на президента е генерал-лейтенант. Радева посочва още, че ще си мери пагоните с Бойко Борисов.

„Аз работих със страшно умни хора, от които крадях непрекъснато. Никой не ме пита, че съм била секретарка на Румен Христов, който беше министър по време на правителството на СДС на Филип Димитров“, посочи още президентшата.  По това време обаче Румен Христов не е министър на земеделието, а е зам.-министър на земеделието. В същото време Радева е била и секретарка на предаванията “Ку-Ку” и „Каналето“.

„Една съпруга на президента просто довършва човека, мъжа...в случая Румен Радев“, смята Радева.

Тя споделя и за музикалните си предпочитания, като посочва, че обича рок музика, но и че е „всеядно животно“. Президентшата признава, че харесва дори Азис.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още