Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ОТ АРХИВА: Как БТВ пусна стари голи снимки на Сидеров?

Мрежата

ОТ АРХИВА: Как БТВ пусна стари голи снимки на Сидеров?

Снимка:

 „Голите снимки на Сидеров пуснати по БТВ не бяха последвани от декларации. Защо ли? Тогава не беше ли деня? Снимките на Сидеров също са от един период, в който не е бил политик, но бяха пуснати отново по време на кампания от БТВ. Кога сте честни и морални? (ЦИК посегна на свободата на медиите). Кога е свобода, кога е „прекрачване на граница”. Обърках се!“. Това написа във Фейсбук бившият пиар на БСП Цветан Фиков.

Всъщност казусът със Сидеров датира от 2017 година, когато в предаването „Мармалад“ беше излъчен материал „Топ 10 на мъже само по парфюм“.

Медията беше санкционирана от Централната избирателна комисия, но, вместо коментари в защита на Сидеров, заваляха упреци, че се пречи на журналистическите свободи.

„В част от предаването, с продължителност около 3 минути, се излъчват неприлични снимки и се коментира кандидатът за народен представител Волен Сидеров. Коментарите са с негативен характер към политическата му дейност и към него самия. На фона на неприлични снимки в предаването се съдържат цитати като „голи прелести, запечатани на лента“, „да му вземат тая снимка да му направят бюлетина с нея“, гласеше решението на ЦИК.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още