Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. От мрежата: ДБ да не би да са наели някой експерт на БСП да им напише икономическата програма?

Мрежата

От мрежата: ДБ да не би да са наели някой експерт на БСП да им напише икономическата програма?

Снимка:

От Фейсбук профила на Мария Ласкин

Демократична България да не би да са наели някой експерт на БСП да им напише икономическата програма? Вдигане на пенсии, двойно вдигане на средна заплата, двойно увеличение на заплати на държавни служители, раздаване по 2-3 хиляди лева на калпак, коригиране на плоския данък...

При положение че имат експерти като Георги Ганев и Мартин Димитров, кой ги измисля тия безумия?

И какъв електорат таргетира „автентичната десница“, за Бога?

От Фейсбук профила на Иван Сотиров

Някой може ли да посочи нещо дясно в икономическата програма да ДБ, освен идеята за намаляване да осигурителната тежест?  


Коментари (15)

Само Кутев може да е автор на такава програма. Дори Гечев не би се подписал под подобно творение. :)
06.03.2021 16:00 / Отговор
? Имате ли представа защо това жълто сайтче на Борисов/Пеевски, не допуска да се пише под статиите на левите комунисти от ГЕРБ, но позволява герберските тролове да пишат под статии на опонентите им, които публикуват някакъв фалшив профил "мариа ласкин", която няма нито лице, нито някой я е виждал на живо.
06.03.2021 17:05
да си знаете Гледайте внимателно кой от лидерите на партиите няма да се яви на предизборен дебат и никога не гласувайте за тях! Който не се яви е мутра, умираща от страх да говори с реални опоненти. Една от тях е Борисов, който както задунайския сатрап Путин, НИКОГА не се явява на предизборни дебати с политически опоненти. Подобни обичат да си говорят сами, обръжени от приближени слуги. Чакам също да видя Слави Трифонов на дебат. Той също изключително напомня на криещ се лидер. Едно е да си в комфорта на телевизията си и да командваш парада чрез сценаристите си, нарочени за политици, друго е да не си в удобна медийна среда....Ще бъде интересно, но и донякъде предсказуемо...
06.03.2021 17:08
Киро Бизона @да си знаете, ние си знаем за кого да гласуваме и не си ти тази умствено недъгава и генетично обременена зурла с вид, харизма и интелект на пикаеща крава, която ще ни каже какво да правим! Ясно ли ти е, цървул гурелив вмирисан? На какво основание Бойко да се явява на дебат с прокиснали, сополиви лигльовци, които са оставили зад себе си само крайния продукт на храносмилателните си системи? Да не би политическите запъртъци като Ристе Шамандурата и Танас Настъпената жаба да са оставили след себе си магистрали, метро, училища, църкви, пътища, спортни зали, пречиствателни станции и т. н., и т. н.? Или са най-дълго управляващите в ЕК след вуйна Меркел? Или са приети навсякъде по света – от Вашингтон до Брюксел, Париж и Берлин? Казвай, какво сумтиш като припадничав борсук, а?
06.03.2021 17:20
до трола ГЕРБЕрски троле, защо говориш в множествено число за себе си? Ти някаква овца без идентичност ли си ? Твоето мнение нищо ли не струва, ако го изразяваш от свое, а не от някаква имагинерно колективно овчедушие? И да, в демократичните страни се отива на дебат, твоята проста мутра Борисов нито веднъж не е била на дебат за 20 години, 1 година не е отговаряла на журналистически въпроси. Ама ти си тъпо комунистче, тези неща ги харесваш
06.03.2021 17:32
Киро Бизона @до трола, пръдльо малоумен, Баце няма да ви направи кефа да ви легитимира като политици, като се яви на дебат с вас! Ясно ли ти е? Нали и Слафчу се дървеше, че иска Баце на дивана, а като дойде Баце и Слафчу си глътна граматиката, потеше се като магистрална труженичка на слънце, фъфлеше и скимтеше като бит помияр и се чудеше къде да се завре от притеснение! Баце си има достатъчно друга работа, че да седне да се занимава с откровени дебили, които хал хабер си нямат от държавно управление, а само знаят да квичат като прасета по Коледа и да се бият в гърдите до посиняване! Айде чиба, бягай да ти сипят в копанята, белким си затвориш зурлата! Ей, откъде ви намират такива недоправени, брей!
06.03.2021 17:50
Покажи всички
кесо Така се случва като си дружиш все с лоши червени "другарчета" - ставаш и ти като тях.
06.03.2021 16:56 / Отговор
Karabas Barabas В Европейската комисия е дошло оплакване от Съюза на европейските клоуни (СЕК), че в България има нелоялна конкуренция в лицето на клоуните Ристе и Танасчо. От СЕК пишат: „Докато в цяла Европа цирковете са затворени, в България дългогодишните клоуни Ристе и Танасчо откриват тържествено цирка си! Коронният им номер е Танасчо да полива един налъм, а Ристе да обикаля около него и да квичи оглушително „Влезнахме в парламента“, при което публиката се търкаля от смях, а линейки откарват припадналите от кикотене хора! Много молим тази крайно нелоялна конкуренция да бъде прекратена! На какво прилича това - вече с нищо не можем да разсмеем нашата публика в Европа.“!
06.03.2021 18:08
Направо национална скръб На Тартакович му взеха думата в другите статии
06.03.2021 17:36 / Отговор
Това е чудесно, без него и лъжите му светът е по-хубав. Лошото е че ги взеха и на останалите, явно няма пълно щастие.
06.03.2021 19:58
Габи Дано повече хора проумеят и разберат,че плещите чията единствена цел е да се докопат до властта, не са нищо друго, освен лъжливи твари.
07.03.2021 13:16 / Отговор
Асен Не само от икономика, но и от която и да е друга основна област не разбират нищо тези от ДБ!
07.03.2021 15:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още