Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Отбор „Лъжливото овчарче” пак прибира Черепа

Мрежата

Отбор „Лъжливото овчарче” пак прибира Черепа

Отбор Лъжливото овчарче пак прибира Черепа - Tribune.bg
Снимка:

Три седмици по-късно …

Отново се заговори за завръщането на „блудния син“ от Дубай. Конспирации на журналисти по няколко медии спрягат прибирането на Черепа – този път …от югоизточната граница. Божков, срещу когото са повдигнати 19 обвинения по целия спектър на Наказателния кодекс, пристига от Гърция, вероятно до часове, гласи информацията.

Отново има очаквания, че бизнесменът, който е с 19 обвинения, ще става защитен свидетел. Наличието на Съдебна охрана на границата означавало, че обвиняемият олигарх веднага ще бъде отведен на разпит.

Сега очакваме с нетърпение и с пура в ръка Черепа да стъпи на родна земя, но както и предните пъти вероятността той да напусне удобното си убежище клони към нулата.

Фантазиите на отбор „лъжливото овчарче“ съставен от Николай Бареков, Веселина Томова, Миролюба Бенатова, Ружа Райчева и други медии бленуваха Черепа да се прибере и имунитетът на Борисов да бъде отнет.

Но на всички е ясно, че нито това ще се случи, нито Васил Божков ще прекоси границата с кола и ще стъпи на родна земя. Нищо, мечтите са безплатни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати