Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Отиват да блокират Калотина – протестът попадна изцяло под контрола на радикалното-екстремистко крило

Мрежата

Отиват да блокират Калотина – протестът попадна изцяло под контрола на радикалното-екстремистко крило

Отиват да блокират Калотина – протестът попадна изцяло под контрола на радикалното-екстремистко крило - Tribune.bg
Снимка:

Огнян Минчев, Фейсбук

Отиват да блокират Калотина - на главен път от Истанбул за Европа. Блокадите са принципно нецивилизовано средство за преследване на граждански цели - особено когато не става дума за борба с репресивен авторитарен режим. За съжаление протестът попадна изцяло под контрола на радикалното - екстремистко крило на тези, които искат не просто промяна, а промяна по най-бързия и хаотичен начин за да могат те и господарите им да ловят риба в мътна вода.Това не е нов сценарий за България, макар, че не винаги е бил успешен. За отбелязване е, че т.нар. градска десница (всъщност - либералната левица), която в началото се опита да оглави протеста на базата на демократичен дневен ред за промяна, днес вече отстъпи изцяло водещата роля на екстремисткото крило. Тече бурен процес на премятане в радикална посока на умно-красивите демократи - на лидерите им и на инфлуенсърите им.

Властта ще се претърколи от един формат на управление на задкулисието в друг формат. Забелязваме, че г-н Доган се усмихва - значи е в добро настроение. Левите либерали се упражняват във все по-екстремистка визия за демокрация, преди на власт да дойдат тези, които първо тях ще ги научат "на ред". По-младите не знаят, а по-старите се правят на забравили какво означава да те управляват тези около Радев - БСП - агресивните проруски лобисти и т.н. Говорителите на левите либерали се канят "отново да излязат на улицата", ако новата власт постъпва като старата. Няма да постъпва като старата - тези, които изброих по-горе имат навика да вадят направо сопата. ГЕРБ-аджиите могат да бъдат упреквани във всичко останало, но не и в сопаджийство. Така, че ако някой иска да спи на Орлов мост - сега му е времето. След това - при новата демокрация на завърналите се "прогресивни сили", нощувките за протестъри ще бъдат преместени в Първо районно - където винаги са били. Засега - bonne voyage - на отровното трио § спомоществователи към Калотина!

P.S. На тези, които започват да ми мятат обвинения в ГЕРБ-аджийска пропаганда - само две думи. Нещастници са тия от ГЕРБ. Скриха се при първото сериозно предизвикателство. Пуснаха третия си ешелон да ги защитава. Няма го Бойко, няма ги "силните фигури". Само Фандъкова се появи вчера. То да ти е кеф да тръгнеш да сваляш властта - вежлива, една такава. Когато лакърдиите не работят - нищо не работи. Язък.

 


Коментари (2)

ПРОТЕСТЪТ Е МАФИОТСКИ, И Е НАСОЧЕН СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА:
1.РЪКОВОДИ СЕ ОТ ОБВИНЕН ЗА УБИЙСТВА ВАСИЛ БОЖКОВ
2.ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ИМА ИНТЕРЕС ОТ НЕГО-НАДЯВАТ СЕ ДА ИМ ОТПАДНАТ ОБВИНЕНИЯТА И ДА СПАСЯТ ЗАГРАБЕНОТО ТОЧНО ОТ ГРАЖДАНИТЕ
3.СЪУЧАСТНИК НА МАФИЯТА Е ПРЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКАТА - РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА АЗИАТСКА РУСИЯ
09.08.2020 16:43 / Отговор
Пссст! Пссст! Моля Ви, просто да напишете в браузера си https://www.peticiq.com/198975
Петицията е -за Импийчмънт на пРезидента Радев-.
Петицията може да се подпише и със скрити лични данни, ако нещо Ви притеснява.
Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
10.08.2020 00:53

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема