Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пак се почва: Борисов е приключил и ДПС е изолирано. Пак от същите. Това е необратима деменция

Мрежата

Пак се почва: Борисов е приключил и ДПС е изолирано. Пак от същите. Това е необратима деменция

Пак се почва: Борисов е приключил и ДПС е изолирано. Пак от същите. Това е необратима деменция - Tribune.bg

От Фейсбук профила на режисьора Стоян Радев

Две години и повече слушахме как Борисов е приключил, как ГЕРБ и ДПС са изчегъртани. През това време ГЕРБ печелеше изборите, ДПС укрепваше позициите си, Възраждане влезе в парламента и тръгна нагоре.

После тия, дето казваха, че Борисов е приключил и ДПС е изолирано, им пристанаха и управляваха заедно и благодарение на тях. След това тия, дето казваха, че Борисов е приключил и ДПС е изолирано, загубиха половината си подкрепа, знаково лице подаде оставка и единственият им вариант се оказа да бъдат опозиция в компанията на Възраждане, БСП, ИТН и Величие.

И сега пак се почва - Борисов е приключил и ДПС е изолирано. И пак от същите.

Това очевидно е необратима деменция. Единствената надежда е, че все пак има хора, които сигурно разбират, че става все по-лошо, че “приключването и изчегъртването” са път към катастрофа. Защото дори халюцинациите някога да се сбъднат, на мястото на приключилите и изчегъртаните няма да се появят ангели, а демони.

И не може да е иначе, щом мъдростта на богатия политически опит (в духа на Аденауер) отстъпва на реваншизъм и популизъм, които търсят бърз резултат, пренебрегвайки реалностите и дълготрайните народопсихологически нагласи.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Стоян Радев
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати