Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Парадокс: Жената на „патриот“ скача срещу управляващите, обижда на „алчни мизерни душици“

Мрежата

Парадокс: Жената на „патриот“ скача срещу управляващите, обижда на „алчни мизерни душици“

Снимка:

Дамата от Елин Пелин громи властта и защитава тези на президента и протестърите

Силни антиправителствени настроения в дома на координатора на ВМРО за София област и общински съветник в Елин Пелин Богомил Бранков. Наблюдателни познати на семейството разпространиха скандален пост на съпругата му Симона Бранкова, в който са засегнати всички опорни точни на искащите властта протестиращи около президента Румен Радев.

Ето какво е написала тя в профила си във Фейсбук. Това е публикация, предназначена само за нейните познати.

„Как не Ви е срам, всички вие безочливи алчни мизерни душици, които се явявате по телевизията с боядисаните си и присадени коси, с оскубаните си вежди, с наглата си простащина – тупате се в гърдите и се хвалите как сте едва ли не „полубожества“!!!! Как не Ви е срам да се показвате и да продължавате да си мислите, че някой Ви вярва на цирка, който разигравате!!!!“, пита разпалено г-жа Бранкова.

„Как не Ви е срам махленската Ви физиономия да плямпа всеки ден и всеки час – „НИЕ СМЕ МНОГО ДОБРЕ“, докато Народа Ви умира на стълбищата.

Как не Ви е срам да се снимате клипчета по недоправените Ви магистрали – все едно сте постигнали нещо нечувано, без да говорим за липсващите пластове асфалт.

Как не Ви е срам да се показвате всеки ден с безумните си лъжи – да се възхвалявате, да се самоизтъквате, да се приравнявате с Христа…

Как веднъж не Ви хвана срам от чекмеджетата Ви, от имотите Ви, от палатите Ви, от терасите ВИ – ВЕДНЪЖ ПОНЕ!

Как не ви омръзна да виждате хората срещу Вас като безгръбначни амеби, които вярват на цветущия сюжет, който сте измислили и умело разигравате.

МЕН МЕ Е СРАМ ОТ ВАС!!!

СРАМУВАЙТЕ СЕ И ВИЕ!!!“, зове тя в иначе тайния пост.

Президентът Румен Радев посети Елин Пелин през пролетта и демонстрира топли връзки в управляващите в града. Тогава държавният глава обяви, че ако той управлявал България, нямало да се краде.  


Коментари (14)

Спящата клетка Бранкова, задействана на фона на спихналите протести! Бранкова, що не питаш пРезидента как не го е срам да се разхождат с Деса като кралска двойка по света със смокинги, бални рокли, тоалети за десетки и стотици хиляди левове, да демонстрират безсрамно великата си любов, съсипала семейства с деца, без никаква полза за народа?!?
21.11.2020 13:07 / Отговор
Киро Бизона Самовлюбената дрисла Бранкова що не поразкаже малко за тия, дето гориха маски пред министерството, а? Нали нямаш коронавирус? Нали беше измишльотина и правителството искаше да „заглуши словото и истината“ с маските? Е, сега кусайте, каквото сте си надробили! Ясно ли е? И що не ни разясни въпросната елинпелинска смръдла защо Баце се лекуваше от коронавируса в къщи, а тлъстата крушовишка пача правеше луди лекари и сестри във ВМА, докато беше там? От страх да не лиши България от опозиция ли? Думай, усро, какво мълчиш?
21.11.2020 14:17
Тартаковер "...Как не ви омръзна да виждате хората срещу Вас като безгръбначни амеби, които вярват на цветущия сюжет, който сте измислили и умело разигравате..." -Това е може би най-изявеното изречение в целия й пост. Всичко по-горе написано е абсолютно точно, всеки нормално дишащ в тази държава българин го знае от болезнения опит на ГЕРБ да управляват, а реално да съсипват България. Което постигнаха категорично и във всичко за повече от 10 "европейски" години.
А безгръбначни амеби, разбира се има. ГЕРБ вижда всички българи като такива, но това е огромната му грешка, която ще проличи на изборите. Безгръбначните амеби ги очаквам тук, под моя коментар. Всички ще ги видят и виртуално заплюят с дълбоко презрение.
21.11.2020 13:16 / Отговор
Бай Гроздан Тараторчо, я ни обясни с думи прости, като за „безгръбначни амеби“, за кои ни препоръчваш да гласуваме на изборите?
21.11.2020 14:05
Онаниращ шахматист Напсувах те! Не си струва да те коментирам.
21.11.2020 14:07
. . . Таракане, като говориш как ГЕРБ управлявали последните 10 години, защо всичките болшевики ви тресе амнезията , какво беше в синьочервената мъгла! На какво разчиташ , на къса памет ,или дано няма оцелели от мародерствата на Позитано!
21.11.2020 19:34
Чувствам се възродена и ми е "топло на душата", откакто Тартаковер се завърна в сайта. Та то живот ли беше без неговите "пътеводни" напътствия и коментари!
21.11.2020 15:15 / Отговор
Ха, ха! На тая Бранкова сигурно Деса й е написала текста...
21.11.2020 16:28 / Отговор
Уфф! Симона Бранкова - шопска миска...
21.11.2020 18:43
Кънчо АЙ СИКТИР, ма курва някава , кучкааа...никак не се интересуваме какво се върти във въшливата ти глава ИДИОТКЕее бранкова , ПФУууууу
21.11.2020 16:54 / Отговор
Ник Типичен, отявлен отвсякъде герберски гнусен обиждаш хората коментар. Браво, Бранкова, достоен човек си, уважавам личната ти позиция
22.11.2020 12:44
. . . Коментарът на шопската миска е по-гнусен!
22.11.2020 19:36
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още