Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Партията на Цветанов издигна осъден за кандидат-кмет в с. Николаево, спечели баща му

Мрежата

Партията на Цветанов издигна осъден за кандидат-кмет в с. Николаево, спечели баща му

Снимка:

Антон Тодоров,  zonanews.bg

Партията на Цветан Цветанов е разпратила ПР-ски съобщения за „великата“, с „вселенски измерения“ победа на кандидатът им Георги Мончев на вчерашните частични местни избори за кмет в село Николаево, община Плевен. Не знам доколко е правилно да се пише „партията на Цветанов“ и дали не е по-добре да се нарича“"частната партия на Павел Вълнев“. Вълнев е работодател на Цветанов, вложил е 1 млн. лева в РБ и в общи линии в публичните си изявления дава вид, че схваща тази партия като част от ТИР-аджийския си парк.

Но да се върна на казуса в село Николаево. Досегашният кмет Петър Мончев, син на Георги Мончев, беше с прекратени правомощия след постановена осъдителна присъда. „Републиканци за България“ го обявиха за много личен техен кадър (забележете, подчертавам отново, че Мончев е с прекратени правомощия като кмет на село Николаево заради осъдителна пресъда). Въпреки това от РБ го издигнаха и се опитаха да го регистрират в началото на февруари, но от ОИК отказаха да го регистрират поради горната причина. 

Партията на Вълнев/Цветанов обяви, че това е „политическа репресия“ и опита да регистрира неговия баща Георги Мончев, чиято кандидатура също беше отхвърлена заради разминаване в постоянния и в настоящия адрес. Това пак беше обявено за "политическа репресия". 

В крайна сметка, бащата Георги Мончев беше регистриран и той спечели изборите. Говори се, че жителите на селото са били много силно мотивирани (с потупване по рамото не с пари) от РБ и един доскорошен депутат от ГЕРБ от района, който скорострелно напусна ПГ на ПП ГЕРБ и вече е „републиканец“.  


Коментари (7)

Циферблат Поредната глупост на Антон Тодоров, авторът на Шайка
02.03.2021 09:13 / Отговор
Стига Наближават изборите и Тони Шайката се активизира
02.03.2021 09:14 / Отговор
Глупости Дясната ръка на Бойко - Георги Харизанов също е осъден, но не излиза от сараите на Борисов! Сайта на Кралев както винаги пусна помия върху хората тцтцттц
02.03.2021 09:17 / Отговор
Бумеранг Покрай изборите ГЕРБ нападат всички които им се изпречат на пътя, това трябва да спре! Повече не трябва да даваме път на тези изроди, не стига, че отново подмениха гласовете
02.03.2021 09:22 / Отговор
Смехотворно Ама наистина сте много смешни. Как може такива глупости да се пишат. Коментара по-долу си е много прав. Значи вие пишете за "великата" победа на РБ и как те я "разпратила ПР-ски собщения за "великата", с "вселенски измерения" победа на кандидатът им Георги Мончев". Е щом според вас няма толкова голяма значение, защо коментирате, че при това и цяла статия ... Значи Бойко и Марешки, и Пеевски, да не изброявам сега целия парламент. Те всички са престъпници, имат присъди и прочее, обаче вие тях не ги коментирате. За тях статия няма. За някъв "прост кмет от някво село" (по ваши думи) ще напишем цяла статия. Еми смешен сте г-н Тодоров.
02.03.2021 11:35 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още