Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пет женици се кипрят пред МС под зоркия поглед на наблюдаващия ги гаулайтер на обединените протестъри

Мрежата

Пет женици се кипрят пред МС под зоркия поглед на наблюдаващия ги гаулайтер на обединените протестъри

Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на Ангел Кондев

ЕЛЕМЕНТАРНО, УОТСЪН

Пет женици с увреждания се кипрят на Ларгото пред МС под зоркия поглед на наблюдаващия ги гаулайтер от шпицкомандата на обединените протестъри. По микрофоните, услужливо тикнати под носи им, "националните" телевизии разпространяват в страната "тежката" им дума, че битката била спечелена, но войната щяла да продължи. Същите май снощи играха хоро под звуците на "Бяла роза" на Орлов мост. За по-всенародно, разбира се. Имало и някакви други от участничките в протеста на майките, които не били съгласни с това, но тях камерата не ги показва, а за това се споменава мимоходом – пак за по-всенародно.

Репортаж от протестите за цените на горивата във Франция. Зад кадър гласът на водещия новините: "масови протести И във Франция". Не "ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ", а "И ВЪВ". Туй ще да е за още по-всенародно.

И нещо най-всенародно: No pasarán! От испански, за наследниците на червените интертерористи, пардон, интербригадисти – Няма да мине! Няма да мине номерът, другарки и другари, защото нормалните българи са много по-интелигентни от вас. И все още са много повече. Елементарно, Уотсън!  


Етикети протест, майки, МС

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив