Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петър Велков отговори на Карбовски: Моята майка е горда с това, което съм, защото то е неподкупно и морално, за разлика от Вас

Мрежата

Петър Велков отговори на Карбовски: Моята майка е горда с това, което съм, защото то е неподкупно и морално, за разлика от Вас

Снимка:

От Фейсбук профила на Петър Велков

В отговор на помията, която Мартин Карбовски изля по мой адрес, споделям следните неща:         

Да, г-н Карбовски, аз съм Петър и съм горд да ме наричат учител (19-ят учител в рода ми):

-За разлика от Вас – не съм си сменил мнението от началото на пандемията.

-За разлика от Вас – съм бил многократно на първа линия доброволец в борбата с вируса.

-За разлика от Вас – говоря само факти, прогнози и съвети, базирани на научни изследвания, на образованието си и професионалния си опит в най-различни сфери. Всички неща, за които говоря, вече повече от половин година се случват с ужасяваща точност. Можете да прегледате мненията ми и анализите ми - те са публични.

-За разлика от Вас – нямам нищо общо с комунизма.

-За разлика от казаното от Вас – на масата с един от най-важните хора в държавата в момента и с председателя на ДеПеСе (въпреки че това не беше смисълът на моето участие и поканата в Панорама) категорично заявих в очите им, че се проваля държавата и те не управляват пандемията професионално, гарнирано с конкретни данни защо.

-За разлика от казаното от Вас – последните месеци не спирам да атакувам публично политическо управление на кризата, но и да давам конкретни експертни предложения как да се справим с кризата. Правя го както публично без да се страхувам срещу чии интереси заставам, така го правя и чрез подпомагане на повечето институции, чрез участия в работни групи, допринасяйки за случването на промяна в различни нелепи наредби, процедурни и други нормативни актове от страна на МЗ, МОН итн. Всичко това доброволно в малкото ми свободно време.

-За разлика от Вас – моето мнение никога не било конформистко и това може да се  провери от всичките ми публично споделени позиции.

-За разлика от Вас – в съзнателния ми живот съм протестирал срещу всяка една партия, която е била на власт и винаги ще продължа да го правя, когато властта не служи на народа и е нарушено Правото и Моралът.

-За разлика от Вас – предпочитам и съм горд да цитирам не дискредитираното човешко същество като Калин Терзийски – А огромен Човек, гражданин и писател - Георги Господинов. Винаги съм и винаги ще съм горд от това.

-За разлика от Вас – аз бих изпитвал срам, ако млад човек се е наел да помага на ДЕЦА, останали сираци, опитвайки се да им осигури стипендия до 18-годишна възраст, борейки се да ги подкрепи в мъката на техните близки (каквато беше основна теза на конкретното ми участие), а аз публично да го оплюя с невъобразима помия…

-За разлика от Вас – аз възпитавам човещина, морал, уважение в децата, докато Вие правите точно обратното с много от материалите си.

-За разлика от Вас – моята майка е горда с това, което съм, защото то е истинско и човечно. Неподкупно и морално, за разлика от Вас…

С уважение,

Петър, учител

Написаното е в отговор на този пост на Мартин Карбовски, благодаря на стотиците хора, които ми писаха, както на лично, така и изказаха погнуса и възмущение под неговата публикация:

https://www.facebook.com/martinkarbovskiofficial/posts/4203448226337009  


Коментари (6)

Киро Бизона Е, какво очаквате от малоумния шопар Карбовски, освен да грухти и да лочи помия?
20.12.2020 18:28 / Отговор
Габи Карбовски и той се оказа гнусна руска подлога. Отчайващо е колко са много, а всички тези журналисти ми изглеждаха нормални или почти нормални преди години. Все едно демони са се вселили в тях. Отвратителната кампания срещу всеки свестен, достоен човек в България, който се бори в тези времена на изпитания мина всякакви граници. Това трябва спре!
20.12.2020 18:47 / Отговор
сивата котка За каква първа линия на която е бил говори този комсомолец? Учител по матматика, а от колко време сте на дистанционно обучение,бре младежо?
20.12.2020 19:13 / Отговор
мазна котке ти какво добро и за кого направи по време на пандемията или през целия си живот? Производството на тиня не се брои.
20.12.2020 19:26
ЗА СИВАТА КОТКА КОТКЕ ,КОТКЕ,,,,,,,,,
20.12.2020 20:13 / Отговор
Размисли... П. Велков изглежда свестен и безхитростен, но прекали с дългото четене на мислите на Г. Господинов. Той е поканен в Панопрама да представи себе си, а не своите идоли.
20.12.2020 22:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още