Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петър Велков: Такива лъжи и нихилизъм от Андрей Чорбанов, че дори Мангъров би завидял...

Мрежата

Петър Велков: Такива лъжи и нихилизъм от Андрей Чорбанов, че дори Мангъров би завидял...

Петър Велков: Такива лъжи и нихилизъм от Андрей Чорбанов, че дори Мангъров би завидял... - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на математика и експерт Петър Велков 

 Не бе, поканете този индивид още 300 пъти. Преди няколко дни Андрей Чорбанов (лицето на снимката) се похвали, че е имал 330 интервюта в медиите...

…Такова его, такива манипулации, такива лъжи, на които често и самият Мангъров би завидял….ужасяваща липса на човечност, висша форма на нихилизъм и то гарнирана с жестока често усмивка на гърба на хиляди загубени животи…

Какъв човек трябва да си, за да си броиш интервютата, да говориш срещу ваксините, докато търсиш доброволци и пари за разработването на собствена ваксина, ходейки по студиата с женски прашки на уста, вместо маска…

Само за последните около 30 дни Чорбанов беше над 15 пъти  в над 10 различни медии и предавания...

Докато се похвали колко са интервютата, те вече станаха близо 340. Галина Карамочева е гледала най-малко 20 от тях и ето какво казва тя:

„В 100% от случаите, когато той е говорил нещо за положението или политиките в други страни, то е било грешно. Той никога не е говорил верни неща за Швеция, Танзания, Египет, Тунис, Сиера Леоне, Нова Зеландия и Израел.“ Ако искате да прочетете за голяма част от небивалиците на този индивид, аргументирани с данни, факти и линкове - можете да прочетете тук епохалния труд на г-жа Карамочева, а.к.а докладът, който Мангъров захвърли: https://bit.ly/3pZqrH


Коментари (21)

Тартаковер Карамочева.. !?? Хубаво име. Моч в речника на народа е пикня, урина.. Карамочева може да се изпише на български като Чернопикаеща. Така че каква обективност да се очаква от човек с такова име? Самата велика Природа е решила проблема с нея.
Относно другия дърдорко и злобен хейтър към по-известните и успели хора от него, нека да е наясно, че проф. Чорбанов е известно име, не само в България. Не напразно изследванията върху които работи се финансират от Франция и института "Луи Пастьор". А този "фейсбук-математик" е известен главно в злобното обкръжение от себеподобни.
|Важно е, че е намерил поле за изява в този сайт на великия """журналист"" НИдялко. Тук всеки глупак ще намери тихо пристанище и топъл прием за помията.
24.02.2021 11:52 / Отговор
По голяма пикня и урина от теб и сродните ти тролове не се е ляла в интернет досега. Чудя се кой ви изпика толкова много и толкова гнусни.
24.02.2021 14:02
Червен въшкарино ти си един олигофрен парцал даже и името ти менте ТАРТАКОВЕР е като теб самия гнидо смрадлива
24.02.2021 15:02
Пак ли ти бре червен екстремент точно ти ли си мерилито за нормален ти си абсолютен дебил и говедо целия ви стаден матрял е като теб кретени и фекалии на комунистическата сган БСП-ДАЕБЪ
24.02.2021 15:06
бай Ганнио Що ли подозирам че самата Замирисана Чорба от Чорбалъка се е изказал анонимно толкова емоционално раздирателно че дори разкрива девиацията на поведението на което ние всички многократно сме станали свидетели.Не е трудно да се досетим за фетишите на Чорбата не само четейки по маниера му доказващ чувствена и нежна душа склонна към самонараняване ни и към всеобщ садизъм.За прашките да споменавам ли?А за уж приятелската прегръдка на снимката?И защо уж с приятел на снимка,защо не е например ПРИЯТЕЛКА?А дали има такава?И има ли нужда ?Не знам...всъщност всички знаем пък и се досещаме!!!
24.02.2021 23:55
Тартаковер Карамочева.. !?? Хубаво име. Моч в речника на народа е пикня, урина.. Карамочева може да се изпише на български като Чернопикаеща. Така че каква обективност да се очаква от човек с такова име? Самата велика Природа е решила проблема с нея.
Относно другия дърдорко и злобен хейтър към по-известните и успели хора от него, нека да е наясно, че проф. Чорбанов е известно име, не само в България. Не напразно изследванията върху които работи се финансират от Франция и института "Луи Пастьор". А този "фейсбук-математик" е известен главно в злобното обкръжение от себеподобни.
|Важно е, че е намерил поле за изява в този сайт на ""журналиста" НИдялко. Тук всеки глупак ще намери топъл прием за помията си.
24.02.2021 11:53 / Отговор
Таракане, Хубаво име, може да го провериш в речника, значи "хлебарка"! Толкова си тъп и прост, че напънът за интерпретация върху нечия име, показва една долна, подла душичка!
24.02.2021 12:28
Тартаковер Слушай, дърто хюмне. Знам че таракан е хлебарка, за твоя изненада дори знам на какъв език. Но моят никнейм е на един бележит гросмайстор и той няма нищо общо с таракан, освен празната ти глава.
А аз разтълкувах името на пикаещата, защото този хахо написал пасквила си срещу известния ни професор, сам тълкува в "своите трудове" името Мангъров ! Че мангър значело дребна паричка, петак и т.н.
Само че аз за разлика от споменатите в последния ред на коментара ми същества, не пиша измислици, проверявам факти и данни, преди да ги залепя във форум. Така че замисли се, слабоумието вродена болест ли ти е, или придобита ?
24.02.2021 12:38
Хехехе, позитанското котило! Тартакович, ти нали отсвирваш коментарите тук без да ги четеш, защото са написани пошло и от пошли хора и явно ги смяташ под твоето достойнство?! Да не се окаже, че не само четеш, а и отговаряш?!
24.02.2021 13:12
Фроид Пак си умирисал всичко на кисело зеле,селяк със селяк!Никнейма ти,ако е на умен и способен човек е същото,че ако караш скъпа кола трябва да се гордееш със дизайна и качествата,за които нямаш НИКАКЪВ принос.
24.02.2021 14:59
Миризмата на кромид Освен,че си озлобен и сбъркано информиран не си никакъв джентълмен(ти ,разбира се знаеш,какво означава това)и обиждаш по чисто национал-социалистически един човек,в случая и жена и дама с това,че можеш в празното пространство между ушите си да родиш превод на фамилия!Този германец ще ви разкаже играта!Кой е германецът,можеш сам да се досетиш,ако можеш все още!
24.02.2021 15:06
Покажи всички
кесо Абе, Чорбанов, след 340 интервюта както сам се хвалиш колко човека са готови да ти станат опитни зайчета за твоята ваксина. След толкова много интервюта би трябва при теб да има опашки от възторжени доброволци и да се чудиш кой да избереш. А ти самият и твоите близки бихте ли се включили в изпитателната група? Нормално е да бъдеш първият доброволец.
24.02.2021 13:49 / Отговор
Ели Ако се прочете доклада на Галина Карамочева могат да се проследят всички медии и лица, занимаващи се с разпространяване на фалшива информация за коронавируса, заблуждаване на населението и възпрепятстване на мерките за безопасност. Войната е срещу правителството и не е само по отношение на пандемията, но частта касаеща вируса е най-мръсната и животозастрашаващата. Чорбанов заедно с Мангъров, 7/8 телевизия и Алтернативата са от ключовите бойци на дезинформационната война. Ако за останалите компромати, лъжи и кал върху управляващите можеше да има обяснение, че алчността и жаждата за власт са ги подтикнали, за причиняването на смърт и увреждане на здравето на български граждани чрез заблуда не може да има разбиране и оправдание. Това е престъпление пред закона и грях пред Бога.
24.02.2021 14:37 / Отговор
Тартаковер Ха ха ха... Върнах се да погледна какво са измислили срещу моите коментари дърварите, в черепите на които се търкалят отломки от някаква закостеняла мисъл! Бавно мислят сварените на каша мозъци има само пяна в устите, изхвръкнали от злоба очи и ченета ! Ами вижте си сами мозъчната инвалидност : миризма на кромид, кисело зеле, червен въшкарин, червен екскремент... Вярно просташко, но скучна простащина. Дори и думите срещу мен крадат от някои мои коментари, сами не могат да измислят нищо нормално, мозъците им са спрели развитието си, закърнели и пошли. Примитивни!
Сигурен съм, че големият гросмайстор нямаше да се срамува от мен. Играя Царски гамбит в цялата му красота. За съжаление срещу жалки дилетанти.
24.02.2021 16:00 / Отговор
Ахаааа, все пак не само ни четеш, но и ни отговаряш, а?! Де гиди, гнидо червена!
24.02.2021 16:18
Говедото не може да стане кон! Смени си рязаните стари обувки пред вратата с джапанки!Ще се почувстваш значим!Високомерието и себелюбието са големи грехове,които ти пропускаш,че правиш!
25.02.2021 09:45
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати