Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петър Волгин: Демократите в САЩ усещат на гърба си това, което по време на техните управления причиняваха на много други народи

Мрежата

Петър Волгин: Демократите в САЩ усещат на гърба си това, което по време на техните управления причиняваха на много други народи

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Петър Волгин

Има една дълбока справедливост във факта, че в момента, в който Демократическата партия в САЩ поема контрола върху цялата власт, тя е подложена на силно недоволство. Тоест американските демократи усещат на гърба си това, което по време на техните управления причиняваха на много други народи по всички континенти. Когато резултатите от избори в някоя важна за САЩ държава не се харесваха на администрацията във Вашингтон, моментално биваше организирана „нежна революция“, която да свали нехаресваните от САЩ управляващи. Е, сега демократическият елит на САЩ става мишена на подобна атака. Това наистина е справедливо. И поради тази причина му се радвам.                             

 

                                                                                                                                                   


Коментари (2)

Московски Такова говедо ,като волгин е само радев,другите са само аматьори! Венсеремос! Политическа коректност ,само за пролетариите! За другите отрова,за предпочитане по държавно радио и на заплата!!!
08.01.2021 15:26 / Отговор
Къса памет-чиста съвест Някаква асоциация с президента на вашата любима партия,защо не кажете др.Волгин?Каква е разликата в картинките ,а ?
08.01.2021 22:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още