Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петър Волгин: Руските „умни и красиви“ са досущ като българските – досадно едноизмерни

Мрежата

Петър Волгин: Руските „умни и красиви“ са досущ като българските – досадно едноизмерни

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Петър Волгин

Руските „умни и красиви“ са досущ като българските - досадно едноизмерни, претенциозно нарцистични, глуповато псевдогероични.

Самовеличаят се, че сатанизирайки Путин, извършват някаква особено дълбока мисловна дейност. Всъщност са клиширани до безобразие. Между тях, разбира се, има и такива, които достатъчно добре осребряват своята опозиционност. Залепили са се навреме към чуждестранните грантови схеми и са усвоили изкуството да се харесват на всяка задокеанска администрация - и на Тръмп, и на Байдън..

И все пак ми се струва, че бройката на „полезните идиоти“, на тези, които „мразят безплатно“, е по-голяма. Те се рекламират като рицари на свещената истина, като глашатаи на безкористността и никак не осъзнават, че са амебоподобни марионетки на властови  центрове в чужбина. А пък онези, дето се бяха събрали да „защитават Навални“ в София, са най-гротескни. Ерзац на ерзаца, Екземпляри, извадени от кунсткамера, натъпкана с аномалии. Изпитват безгранично доверие в себе си. Прекланят се пред собствената си баналност. Приличат на средностатистическа женица, повярвала, че е „Мис Вселена“. 

Ако не друго, поне веселят публиката.  

                                                                                                                                                


Коментари (10)

защо още никой не отговаря на МНОГОИЗМЕРНИЯ ГЛИСТ Волгин ???? Може би наистина не си струва да отговяряме на подобни "пълзящи твари "!
26.01.2021 12:59 / Отговор
Волгин Как срещу Путин не може? А срещу Бойко може да се протестира, двоен аршин а?
27.01.2021 09:29
аха А руските путинофили са досущ като българските - подмолни, манипулативни и перфидни комуноиди - справка Волгин.
26.01.2021 13:15 / Отговор
кесо Изглежда кремълският ватник Волгата пак е минал на "Боярищник", но все пак в думите му има цели 50% истина. И тя се отнася за червения лумпениат дето осра улици, площади и де що имаше по-хубави сгради из София миналата година, но за комунистите тъпанари по природа това си е в реда на нещата - щот толкоз им е акъла. А колкото се отнася за "красотата" и там нещата са точно като при "акъла". Но при червения лумпениат всичко върви в комплект - глупави и грозни, затова и делата им бяха такива. Колкото до руските протестиращи срещу любимеца на Волгата и на Румбата те бяха напълно прилични хора, за разлика от червената измет по нашите улици, която никога няма да бъде такава.
26.01.2021 14:42 / Отговор
Браво винаги знаете как да „ошамарите“ такива като автора с фамилия на руска река,писна ми от маниполациите на такива като него,затова се радвам на всяко вашо мнение.
27.01.2021 15:59
Мандат за мисирките в обществените медии! Говедото почти всеки ден е в ефир и пак не му стига,та се изхожда и в мрежата допълнително!
26.01.2021 15:19 / Отговор
12+3 От частната медия на невски,великова,големинова ми е дошло до гуша!
26.01.2021 15:21 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още