Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петко Ковачев: Трябва да мачкаме всяка червена сволоч - като Маяма например

Мрежата

Петко Ковачев: Трябва да мачкаме всяка червена сволоч - като Маяма например

Снимка:

Трябва да мачкаме всяка червена сволоч - като Маяма например. Това написа в профила си във Фейсбук изпълнителният директор на Института за зелена политика Петко Ковачев, виден активист и на ДБ и Зелените на Тома Белев. Ето и цялата публикация:

„Отровното трио удобно не помни тия неща, те ще се извинят, че са били където са били - във Варна, Хамбург или на майната си. Затова пак ние, които помним, трябва да мачкаме всяка червена сволоч - като Маяма например. И не, никакви дивотии, Христо Иванов, че ще се коалираме с тези в НС, не трябва да се пропагандират. Единствената печеливша стратегия е – „ние знаем какво трябва да се направи, за да измъкнем България от дъното, и знаем, как да го направим“. Обаче за целта трябва да престанат безумията с квотите за листите, които чувам че са започнали. Няма „партии-темели“ на Обединението, трябват достатъчно свестни и непродаващи се хора за НС.                  

Впрочем „вчерашният успех е за вчера“! Не е лошо да си го повтарят всички за „добро утро“ в огледалото сутрин.  

                                                                                                                      


Коментари (7)

ГЕРБКП Абсолютно правилно - от Манолова, през Нинова и БСП, до най-червения боклук Борисов и цялото му БКП войнство!
05.01.2021 17:38 / Отговор
По делата им ги познаваме.............................................................................................................. Кой е бил коалиция с БСП/БКП на избори за кмет на София? - ДБ, ДСБ,
Какъв е извода?
Олигофрена на червените мутри да ходи да пита дядо поп................
05.01.2021 17:55
Де факто! Ало, трол невнятен! Гледай си вашия вожд гнома, комунистически прокурор, па тогава се включвай с едни и същи опорни точки да маскариш другите! Г-н Иван Сотиров (политически противник на ГЕРБ) бе така любезен да предостави таблицата с данните за 100%-ното гласуване на БКП-то за осемте ви районни кметове в София! А гуруто ви Илиян Василев/агент Сашо11 публично ви организира менкането: вие за Маямата, БКП-то - за кметовете ви, отиващи на балотаж с ГЕРБ!
Вие, лилявите либерали, разградската "десница" сте ДБКП!!!
05.01.2021 18:13
05.01.2021 18:20
кесо Петко Ковачев е напълно прав за червената сволоч, но ако ще я мачкат като се прегръщат с нея както направиха на изборите за президент и на местните избори в София, като "мачкаха" въпросната червена сволоч като се прегърнаха с нея по-добре изобщо да не се опитват. Резултатът е точно обратен.
05.01.2021 17:48 / Отговор
Енд! Зелените навсякъде по света са зелени отвън и червени отвътре.
05.01.2021 18:21 / Отговор
Z Е, сега ще я мачкате Костинбродската Мая, а за кмет я подкрепихте?! Това някакво раздвоение на личността ли е, безпринципност ли е или словесна диария? Отвратително нещо е политическата проституция.
05.01.2021 22:35 / Отговор
ц Този пък и той! За какъв се смяташ, Харалампи???!
06.01.2021 14:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още