Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петьо Блъсков: 2020 беше различна и тежка. Новата година ще е супер!

Мрежата

Петьо Блъсков: 2020 беше различна и тежка. Новата година ще е супер!

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Петьо П. Блъсков

 Различна година беше 2020. Година на крайностите. Тежка, но донесе много яснота и отрезвяване.

Изтърпете и последния й ден и след това идва 2021, а тя ще бъде добра година.

Колкото и да обяснява нощес рицарят на печалния образ, че България е блато и разните му други жалейки, не му обръщайте внимание!

Новата година ще е супер!

Само се пазете!

И бъдете здрави!

ПП.

Не мога да не Ви поздравя с този фотос. На плодородие е.  

 


Коментари (10)

Нова година - нови илюзии ...
31.12.2020 13:09 / Отговор
2020 трябваше да ни научи поне на едно. Новата година ще е такава каквато ние я направим. Нещо не ни се спуска без причина и без никаква възможност да му повлияем. Ако искаме нещо по-добро трябва да станем и ние по-добри и да положим усилия за да ни се случи.
31.12.2020 14:03 / Отговор
Stefan Доста прогресистка теория, тоест, лъжовна. Хърватите не се ли трудиха, че ги стресе земетръс?

Бог иска от нас ПОКАЯНИЕ и милост. Нито курбани, нито угоени телета. Защото при Него няма живи и мъртви, всички сме едно. Но къде ще идем след Съдът, това зависи от това, дали сме се покаяли, а не от усилията ни да спрем светските стихии.
31.12.2020 15:57
Стефане Покаянието и милостта са човешко поведение и воля, те също изискват усилия и осмисляне. Стихиите не са под наш контрол, но справянето в с тях - да. Епидемията не е просто стихия свише, нейното появяване и развитие в голяма степен зависеше от нашето поведение. Не приемам определението ти за теорията ми.
31.12.2020 19:52
Stefan ЧНГ!
Вижте, убеден съм, че сте в пъти по-качествен и читав от мен човек. Липсата на емотикони е превърнала репликата ми към вас в сърдита реакция на мърморко. А не е така. Просто исках да вметна усмихнато напомняне. Дори май говорим едно и също, но от различни камбанарии.
ЧНГ!
01.01.2021 12:26
:)) и аз се надявам, че говорим едно и също. ЧНГ!
01.01.2021 13:46
Stefan -
Не се хвали с утрешния ден, понеже не знаеш какво той ще роди.

Цар Соломон Премъдри, преди близо 2-3 хиляди години.
31.12.2020 15:52 / Отговор
Тартаковер Поздравления и размисли на прост човек. Но същевременно и простак.
Написах прост, защото в желанието си дори преди Нова година да омаскари Президента, го нарича "рицарят на печалния образ". А всеки средноинтелигентен човек в тази държава знае, че това е Дон Кихот, един от най-благородните хора създадени от литературата. Не напразно и Достоевски го взема за модел на своя благороден Княз Мишкин в романа "Идиот".
А е простак, защото само простак може да поздравява с фалоси ! Да, знаем че фалоса в някои източни държави се смята като символ на плодородие, но този човек демонстрира забележително каруцарско възпитание. Достоен син на баща си.
Иначе добре е подбрал сайта. Тук нивото е такова, че всичко се приема за висш стил.
31.12.2020 17:23 / Отговор
Джедай Тотю Тараторчо, цървулът от запаса в сградата на Дондуков 2 не е „рицарят на печалния образ“, а най-обикновен погребален агент на „Погребална агенция Рундьо Рундев – Всичко за вашият тъжен ден!“. Той си помисли, с пилешкия си акъл, че като вдигне юмручето като Ернесто Че Гобара и народа ще се юрне да му донесе властта на тепсия! Да, ама не! Народът го отсвири като генерална репетиция за тоталното отсвирване на следващите президентски избори! И то при условие, забележи с късогледите си очи, че стрина Курна го кандидатира! Само че тя каза, че ще издигне Драгомир Стойнев за кандидат! Защо ли? Ами защото и руснаците го отсвириха Рундьо, след като го изгониха от срещата на НАТО в Талин и той не можа да донесе никаква информация оттам! Ама ти си пиши, да не вземеш нещо да се съпикясаш!
31.12.2020 18:59
ЧНГ А няма ли кой да коментира "рицарят" на лъжата, грабежа, рекета, манипулациите, злоупотребите, шофьора на джипката, Банкянският бандит?
02.01.2021 15:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още