Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петьо Блъсков: Признай си, Мирчев

Мрежата

Петьо Блъсков: Признай си, Мирчев

Снимка:

Петьо Блъсков, главен редактор на в. „Труд“

Дарител на политическия кръжок „Демократична България“ е съсобственикът на фирма „Сиела“, която спечели обществената поръчка за доставка на машини за гласуване на стойност 36 милиона лева.

Няма лошо. Явили се хората на конкурс, спечелили – взимайте милионите. Някой си Мирчев обаче, без някой да го е бил през устата, се запени, че Борисов лъжел и нямало такава фирма – дарител на неговия кръжок.

Има Мирчев, има. Дали фирмата „Сиела“ ви е дала пари или нейният собственик е от значение само данъчно.

Младо момче си, Мирчев, признай си, все пак си син на партиен секретар. Баща ти искрено се е борел за истината, пък била тя и партийната!  


Коментари (25)

НЕ Е ЛЪЖА....... ЛИДЕРИТЕ НА... ДБ(ДЕБИЛНА БЪЛГАРИЯ).... СА ДЕЦА НА КОМУНИСТИ ОТ БКП. .
........... Н Е....... Е.........Л Ъ Ж А.......!!!!!.
НЕ Е ЛЪЖА, ЧЕ ИМАМЕ.... П Ъ Р В А..... Ч А С Т Н А..... Ц И К........
ЛИЧНО НА РУМЕН РАДЕВ И НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ.......
....... ГРАБЕТЕ, БОЛШЕВИКИ, КАКТО ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ........... 6О ООО ООО ООО...........
03.05.2021 22:27 / Отговор
112 Имаме премиер патологичен лъжец. След като излъга, че Демократична България е вдигнала заплатите на депутатите си на 10хил лева, днес излъга за дарение, направено от човек на име Иван Тодоров, който е роден 1990г, но го представи за човек със същото име от фирма Сиела, който обаче е роден през 1958г. А пък герберската пропаганда надува безкритично тази елементарна лъжа.Да изрием лъжците от управлението!
04.05.2021 06:44
Цитат Ама наистина ли заради дарение 100 лева на "Демократична България" ГЕРБ дават две пресконференции за ден? Да обясняват невъзможното - че докато Борисов държи бюджета и ЦИК, ДБ са си купили някак машини за гласуване?

Лъжите на Борисов накрая му се превърнаха в трагикомедия.
Години наред сипеше лъжи, и нито медии, нито ПКП-та около него са се опитвали да го усмирят и поставят на място. Затова сега говори като изтърван от психиатрична клиника. И вече въобще няма кой да спре този фарс...
Това плямпало ни е управлявало 12 години. Наричат други партии популистки, а не виждат най-големия популист. Демагогията му се превърна във всекидневие и любим репертоар за лумпените в България. Те винаги ще имат парламентарно представителство, но ако продължи управлението им нищо добро не можем да очакваме.
04.05.2021 06:47
Ицо Лъжата лъже за проевропейския характер на партията си. Категорично доказателсктво е проекто закона за закриване на спец звената в съдебната система, създадени по препоръка на Европа. Другата му голяма лъжа е, че е против разширяване на правата на пРезидента, които в крайна сметка подкрепи.

Лобист е твърде меко определение за ЛЪЖЕЦ. И няма никакво значение дали е лобист на Сиела Норма, или на Прокопиев и Цветан Василев. Всичко това са подробности от пейзажа.

Отдайте нужното на всички ЛЪЖЦИ. Утре от 10.30 часа има протест пред пРезидентството.
04.05.2021 08:20
e няма такива наглеци! Комунистите от ГЕРБ обвиниха "Да, България" в лобизъм заради дарение от 100 лв., което не съществува... и за тази лъжа направиха две пресконференции... наглостта им е безгранична на тези мутри!
04.05.2021 08:23
ДБ(ДЕБИЛНА БЪЛГАРИЯ).... НЕ.. ЛЪЖАТ..!! .
.. ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ НА СТРАНАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - ДС/БСП /ДПС/ИТН......
А СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЪВЕТСКАТА МУТРА-РУМЕН РАДЕВ,БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОПАДНЕ В ГРУПАТА НА РУСИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА, СЕВЕРНА КОРЕЯ, - ДИКТАТОРСКИ ДЪРЖАВИ......
04.05.2021 09:29
Покажи всички
Тартаковер Не знам каква е истината, много шум се вдигна около този сравнително нищожен факт, но е повече от очевидно, че не това е важно, а трябва да се отклони вниманието от нещо и се насочи към друго.
Освен това не познавам Мирчев, нито държа да го познавам. Но познавам П Блъсков, също без да държа да го познавам. Просто защото от началото на промените ни го натрапваха като журналист и бизнесмен, като "носител на синята идея", имаше мерцедес с името "Синята идея", който си самооткрадна, вдигна шум до небето и си го "самонамери". Журналист висша класа измамник.
Затова не се притеснявам, че ще допусна грешка, ако отсвиря веднага всичко излязло от него. Вероятността да съм прав е почти 90 %.
03.05.2021 22:32 / Отговор
ОТСВИРЕН СИ, ЧЕРВЕНА ГАДИНА-ТАРТАКОВЕР..... .
НЕ МОЖЕ ДА ЛЪЖЕШ....... МРАЗИШ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ........
ОТ КОЯ АЗИАТСКО-РУСКА СТЕП СИ ДОПЪЛЗЯЛ ТУК, НОМАД НЕЩАСТЕН..??
03.05.2021 22:37
Червена екстрементска мишко пак ли мърсиш сайта с повърни от прокопиевско мавърската болшевишка кочина!
03.05.2021 22:49
Прост кромидар ВЕРОЯТНОСТТА да си прав е 100%!Ти никога не грешиш и винаги казваш истината,която ние простосмъртните тролове не ни е дадено да знаем!
03.05.2021 22:53
Анти-Тараторчо съм, пак! Е хей, Тараторчо Травеститчето, ужасно тъп си за да напишеш нещо четимо от някого. Да не забравиш да удариш една-две предно-задни шпакли на сбръчканото Ленче Милиончево - пасвате си баш по вкус и смрад, а и по партийна принадлежност. Ааа, викни и Фатмака за показно, нали е близ-майстор - имаше го в ПИК.
04.05.2021 16:21
Мимето Подскочиха като ужилени в ДееБъ! Така на лъжа не се реагира, а на зле опазена истина! Да не говорим и за една друга врътка, с която се налагат финансови станции на Мадуро, а тия с машините ги прескачат!
А иначе Мирчев очевидно е умен, красив, па и "десен"!
03.05.2021 23:10 / Отговор
хаха Брей, а как трябва да се реагира на гебрерските лъжи? На лъжи, за които се правят две пресконференции да облъчват обществото с тях? Лъжи, които Борисов изговаря всеки ден, а журналистите мълчат и не го опровергават. Кажете, вие как ще реагирате на лъжи, които цялата пропагандна машина разпространява ежедневно. Ще си мълчите като овчица ли?
04.05.2021 07:15
Мимето Десебарската олигархична прислуга от болшевишки тип тепърва ще научи значението на кон боб яде ли, капка по капка плет плете и други народни мъдрости!
04.05.2021 07:34
хаха Вместо да се извини, че разпространява лъжи, простия трол на ГЕРБ започва да обижда, типичен образ и подобие на вожда си Борисов.
04.05.2021 08:14
Ту ЛЯВ ту ДЕСЕН,по наглостта ще ги познаем, червенозелени като дините.
04.05.2021 15:48
attropo *тялото* е поредния преродил се червен глист!
Прочетете му биографийката!
Но какво да се чудим - вижте горкия *таратороверт* как се мъчи да изкара линията на партията права.
Нали така беше - всяка крива линия,успоредна на линията партията,е права линия,другарю таратороверт*?!?
Как ви личи на такива потеклото!
И миризмата на мърша!
04.05.2021 00:27 / Отговор
На мен ми миришат на сяра.
04.05.2021 09:53
05.05 от 10:30 Всички пред президентството да си върнем демокрацията !
04.05.2021 09:58 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още