Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пиар Ивет Добромирова: Вицето на Лозан Панов била Амели Пулен

Мрежата

Пиар Ивет Добромирова: Вицето на Лозан Панов била Амели Пулен

Ивет Добромирова сподели свой разговор с кандидат-вицето на Лозан Панов, Мария Касимова-Моасе. По разказа на пиарката, която бе свързвана с Васил Божков, Моасе е помогнала на пострадал моторист при катастрофа, като го придружила в болницата, защото той е французин и имал нужда от преводач.

От диалога споделен от Добромирова става ясно, че Моасе е взела свършеното от нея за невероятен подвиг и се сравнява с герой от роман – Амели Пулен. Момичето описано в книгата „Невероятната съдба на Амели Пулен“, отдава живота си на това да помага на останалите, след като е имала тежко детство, като си намира и съмишленици. По всичко личи, че Добромирова е загърбила пиара на забегналия хазартен бос Васил Божков и се е заела да лъска имиджа на Панов и Моасе.

Ето и разказа на Добромирова:

По телефона току-що (затварям деня с мисълта, че и утре е ден)...

- Здравей, Мария, как си?

- Ами ... Станах свидетел на катастрофа, удариха един човек на мотор, той се оказа французин, сега съм с него във Военна болница, за да му превеждам, защото не говори български. Държа му целия багаж. Жена му пристигна току-що и е с него по кабинетите. Има 7 счупвания..

- Мария, това е филм...

- Кажи ми, не съм ли една Амели Пулен..

Ако ми покажете друг вицепрезидент евър, който може да ви разкаже такава история в разгара на кампанията ...  

Ивет Добромирова/фейсбукИвет Добромирова/фейсбук


Топ новини

виж още

Актуална тема