Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пиарката на Нинова не коментира скъпарската си чанта

Мрежата

Пиарката на Нинова не коментира скъпарската си чанта

Пиарката на Нинова не коментира скъпарската си чанта - Tribune.bg
Снимка:

Вчера ви разказахме за лъскавата чанта „Живанши“, с която се появи Бояна Бозаджиева, пиарката на Корнелия Нинова. Дизайнерското бижу беше уловено от репортерите на сайта „Ретро“ и проверка на медията показа, че цената му е около 2000 лв.

„Трибюн“ потърси иначе активната пиарка, за предложи право на отговор дали наистина става въпрос за дизайнерски аксесоар или реплика. Противно на логиката обаче вместо да се защити, тя отказа да коментира.

Припомняме, че преди време Божаджиева се показа като познавач на марковите чанти, коментирайки тези на Лиляна Павлова. Обвинението и беше, че носи оригинали на Прада, Шанел и Диор. Тогава обаче Павлова бе далеч по-разговорлива.

„Не мога да си позволя чанти по 10 хиляди лева, а и ако можех, не бих. Не е редно. По принцип тези чанти не струват и толкова. Това беше част от т.нар. фалшиви новини, жълта, пошла, грозна пропагандна машина. Целта беше пълното ми омаскаряване и дискредитиране, а чрез мен и двата успешни мандата на ГЕРБ с всичко, което сме постигнали. Искам да благодаря лично на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов, защото те бяха хората, които ме подкрепиха“, коментира тогава Павлова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети