Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пиарката на Столична община и съпруга на Гого Лозанов се държи като партиен ПР на ПП/ДБ/СС

Мрежата

Пиарката на Столична община и съпруга на Гого Лозанов се държи като партиен ПР на ПП/ДБ/СС

Пиарката на Столична община и съпруга на Гого Лозанов се държи като партиен ПР на ПП/ДБ/СС - Tribune.bg
Снимка:

Дългогодишната пиарката на Столичната община Галя Лозанова влезе в ролята на партиен ПР на ПП/ДБ/СС. Съпругата на Гого Лозанов скочи в защита на общински съветник от „Спаси София“, който бил нападнат физически от Иво Дошев, администратор на платформата „Обществен контрол“. Лозанова се интересува дали общинският съветник Стефан Спасов е подал жалба в МВР след атаката посред бял ден и лично се заема да пусне информацията до медиите.

Лозанова се оказва защитник и на друг общински съветник от групата на ПП/ДБ/СС. Жестоко провинилият се Благовест Георгиев. Припомняме, че вече повече от седмица той отказва да даде оставка и сякаш се чака скандалът да отмине. На 6 април той беше хванат да шофира пиян, да бяга от ПТП на столичния бул. „Драган Цанков“ и да заплашва полицаи. Моралът обаче не проговори в Георгиев. Не помогнаха политическите призиви и критиките от всички страни. Затова пиарката на Столичната общона явно е взела нещата присърце.

По информация на Tribune лично Галя Лозанова е звъняла в ГЕРБ, за да пита „Защо държат тази тема?“. В понеделник на среща със симпатизанти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се възмути от реакцията:

„Той човекът какво е направил толкова – накъркал се, ударил няколко коли, бегал, псувал полицаите. Какво толкова е направил?!Как може, Жоро /Георги Георгиев/ да му искате оставката. Това за ПП-тата е нещо нормално“, заяви лидерът на ГЕРБ. Той подчерта, че „вместо да го изгонят с камъни“ ПП-ДБ-СС „били обсъдили оставката“ на Благовест Георгиев. По думите на Борисов това щеше да е и единствена тема, докато не бъде махнат, ако това са ГЕРБ.

Но не са.

„За мен това е сигнал, че възнамерява да остане. Мислим варианти как да предотвратим това“, написа Борис Бонев в отговор на питане във Фейсбук. Това е очевидно новият морал, с който трябва да свикваме, а спазване на правилата и законите е друга тема.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати