Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. По искане от „фенове и фенки“: Костадин Костадинов се пусна по бански във Фейсбук (СНИМКА)

Мрежата

По искане от „фенове и фенки“: Костадин Костадинов се пусна по бански във Фейсбук (СНИМКА)

Снимка:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, Фейсбук

Вчера пуснах снимка на военния министър по бански и някои негови почитатели (не знаех, че все още има такива). Ехидно ме запитаха защо аз също не пусна моя снимка по бански. Бидейки обективен и принципен човек, няма как да не удовлетворя това искане на феновете и фенките на Каракачамаков, така че сега сме наравно със снимките:)

П.П. Сега ще ви стане ясно защо аз нямам успех в българската политика. Явно за целта трябва да стана 180 кг, да се пропия и да открадна няколко милиарда от държавния бюджет, като преди това предам и продам българския национален интерес на поне 5 държави, от които 2 съседни - мнозинството от българските избиратели гласува само и единствено за такива типове.               

              


Коментари (13)

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ С ТАЗИ СНИМКА Е ГОТОВ ЗА ЧЕЧЕНИЯ И ДАГЕСТАН-БРАТЯТА МУ ТАЛИБАНИ ЩЕ ГО УВАЖАТ ПОДОБАВАЩО!
20.08.2020 12:48 / Отговор
кесо Копейката е напълно прав, той не намира своя проруски слугинаж за нещо вредно щот за него и себеподобните му България си е Задунайска путинска губерния. Демек слугинажа към Русията и Путинчо си е направо "наша вътрешна работа", а не както твърдят някакви "гнили" демократи и патриоти предателство към страната си.
20.08.2020 12:51 / Отговор
Нюрачка Докажи,че е откраднал милярди и тогава говори или си кварталната клюкарка тетка копейка! Върни парите от субсидията и продай вилата,колата, които купи с нея! А 180 кг няма да станеш,наистина ,защотов затвора ще ти се стъжни!
20.08.2020 15:17 / Отговор
Случайно заблуден На кредита, субсидия се вика ,вече ?
21.08.2020 21:13
Абе ти не си ли вече в затвора?
Открадна над 1 млн от т.н. партийни субсидии, построи си лукс вила на Галата, освен това нагло лъга и мами с фалшиви подписи на мъртви души, уж членове на скапаната ти партийка...пфууу...
21.08.2020 12:14 / Отговор
Червената шапчица Липсва нещо на тази снимчица.А най -добре щеше да е Константин да държи в дясната ръчичка лубрикант.Готов е за затвора.Там ще го обръснат отвсякъде и ще го постегнат.Нужно му е.И тогава усмивката му ще е истинска!
21.08.2020 12:54 / Отговор
Плющач Оооо!Бих го изплющял ,че чак да ме моли да е за постоянно!
21.08.2020 15:33
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още