Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Победа за Байдън ще превърне България отново във "фронтова държава", дупе да ви е яко!

Мрежата

Победа за Байдън ще превърне България отново във "фронтова държава", дупе да ви е яко!

Снимка:

От Фейсбук профила на Ирини Зикидис:

Няколко грантови медии са пуснали опорката "Който и да спечели изборите в САЩ, за България нищо няма да се промени".

Ще се промени и още как. Байдън вече заяви, че за демократите Русия е враг номер едно, а конфронтацията с Кремъл на чужд терен ще бъде гръбнакът на бъдещата му външна политика. Ако той спечели изборите, кордонът на Пилсудски се активизира моментално, и България отново се превръща във "фронтова държава" - както ни нарече една дама от демократическата партия на САЩ през 2015. За немалко чужди и български журналисти, експерти и инфлуенсъри това е отлична новина де - помним златните времена на добре платена истерия между 2013 и 2016.

Реално, големият "грях" на Тръмп е един - липсата на горещи войни и ескалация във външната му политика. Войните, които той води, са търговски, а всеки демократ ще ви каже, че икономика се оправя най-лесно чрез "износ на демокрация". Въобще, помнете ми думата - голямо демократизиране ще падне. Тва Сирия, тва Близкия Изток, тва Украйна, тва Беларус, тва Нагорни Карабах - няма да остане недемократизирано местенце. Всичко ще заблести от демокрация - точно като Косово и Либия, където няколко години след демократизирането, едното е "инкубатор за джихадисти"и съдят президента му за престъпления срещу човечеството, а в другото вече официално има пазар за продаване на роби.

Дупе да ви е яко, ако сте някой прост Ганьо, който иска само да живее нормално и да изучи децата си.  


Коментари (9)

Боже Байдън ли е баш американеца ! За такова чучело и нашите цигани няма да се продадат !
05.11.2020 22:13 / Отговор
То пък сега няма джихадисти и тероризъм. Тръмп е едно недоразумение за света- психопат, наглец, прост бизнесмен, който нищо не постигна, а само разединение, оттегляне от важни за света институции и оттегляне на САЩ от демокрацията.
06.11.2020 08:29 / Отговор
Полуживият балсамиран труп Байдън печели изборите в САЩ???? ТОВА Е ЧУДО НА ЧУДЕСАТА. Напълно ясно е, че изборите са фалшифицирани. Направиха го чрез гласуването по пощата. Но те все пак си имат работа с Тръмп. Доколкото го познаваме, той никога не си оставя коня в реката. Ще ги попилее със съдебни дела! Не знам дали ще се промени нещо, но поне ще им вгорчи "победата". Тръмп яко настъпа корумпираните, русофилско-китайски политици "от кариерата", като Байдън. Направи Америка отново силна, а светът по-добро място. Натика китайци и руснаци обратно в мишите им дупки. И те пуснаха вируса. А после Байдън спечели...
06.11.2020 13:46 / Отговор
И как са фалшифицирани? Да не би Информационно обслужване да обработва резултатите. Това, което показват, е една стройна организация на броене и обработка. Досега има само отхвърляне от съдии, по оплаквания на рижавия. А Байдън си има Канала Харис, която ще управлява САЩ.
06.11.2020 18:22
Къде и е силата кара хората да пият белина? Този е хем психопат, хем изрод.
06.11.2020 18:24
А сега белгийците убиват норките?
06.11.2020 18:27
Точно! Иван Сотиров, Фейсбук
Защо ми се струва, че във всички щати, в които губернаторите са демократи, при продължителното броене резултатите за Тръмп ще се обърнат за Байдън? И аз не съм във възторг от поведението на Тръмп, но крайните левичари, които са овладели Демократическата партия на САЩ и колаборацията й с черните расисти и червените терористи от АНТИФА са не просто отвратителни, те са опасни за САЩ и за нашата цивилизация!
06.11.2020 14:48 / Отговор
Конца Ако сами ще дадем задните части,кво ни е виновен Байдън,що Швеция няма такива страхове...
07.11.2020 09:57 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още