Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Покупко-продажбата на депутати: Който вади 500К от 500К умира

Мрежата

Покупко-продажбата на депутати: Който вади 500К от 500К умира

Покупко-продажбата на депутати: Който вади 500К от 500К умира - Tribune.bg
Снимка:

Шест от осем депутати от ИТН за сега са дали гаранция пред Радостин Василев, че ще изменят на партията си и ще гласуват в полза на ПП и правителството на Кирил Петков. Лидерът на ИТН Слави Трифонов пък потвърди иформацията и допълни, че предателите никой не ги обича. Не отдавна обаче именно Радостин Василев, който днес вербува своите обвини Татяна Дончева, че му е предлагалага 500К, за да може да се осигури необходимо мнозинство за съставяне на правителство, което така и не се получи. Ето и част от коментарите за новата покупка-продажба на депутати, която върви последните дни:


Явор Дачков

Поука за ИТН: Който вади 500К от 500К умира. Ето едно инфо от миналата година: "Татяна Дончева от "Изправи се БГ! Ние идваме" беше обвинена от Тошко Йорданов в това, че е предлагала 500 000 лв. на тогавашния народен представител от ИТН Радостин Василев в замяна на "разцепване" на парламентарната група на партията в 46 Народно събрание. Тя му показала листче на което пише 500К."

 

Виктор Димчев

И последните ТРИМА са напазарени от ПП, за да продължи реформата и моралът в политиката.

Да си купиш 12 депутата може и да не е лесна задача, но когато разполагаш с любовница, два правителствени самолета, трима коалиционни партньора, пет донора и поне десет олигарха на твоя страна, нещата стават лесно.

Лично мен ме е срам, че част от хората, които съм намирал за почтени през последните 20 години, се продадоха заради някой и друг милион към личните им фирмички.

Но така е в живота - и тук е мястото да се съгласим с Хазарта и бай Танас, че става въпрос само и единствено за много пари.

Младен Шишков

Ако това за Руди е вярно, всъщност е много добре. Защото така си прави политическо харакири. А такива хора нямат място в управлението на държавата. Това правителство ще падне. Колкото и депутати да си купи. Неизбежно е. И всички те ще изчезнат завинаги от политиката!


Топ новини

виж още
Актуална тема