Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Полина Паунова: Отношението към репортера на Нова телевизия е срамно и осъдително

Мрежата

Полина Паунова: Отношението към репортера на Нова телевизия е срамно и осъдително

Полина Паунова: Отношението към репортера на Нова телевизия е срамно и осъдително - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Полина Паунова: 

Няколко думи относно петъчния случай (след Панорама), в който протестращи са упражнили насилие над репортерка на Нова телевизия (а под насилие се разбира викове, мятане на кенчета с бира и т.н.). 

Дали някой журналист ни харесва или не (впрочем дали някой обществен говорител, като цяло, ни харесва или не) няма как да бъде повод за: обиди/крясъци/агресия (физическа или вербална).

Дали дадено издание или телевизия смятаме пропагандна машина (а за тая работа си има ясни критерии най-вече по начина на поднасяне на информация) не оправдава агресия срещу негови представители. 

Защото: хората, избрали да работят на едно или друго място имат достойнство (без значение къде работят); може да имат различни виждания от вас (това не следва да е осъдително); просто не е възпитано. 

Отношението към журналист или медия се състои в това дали употребяваме продукта на тоя журналист или медия. А не в линч.

Скоро така ще се линчуваме всички. Без значение от подбудите.

Или иначе казано: отношението към репортера на Нова телевизия Даниела Пехливанова е срамно и осъдително.

Личното отношение към въпросната дама като към професионалист може да стане ясно ако не споделяте материалите й. Кое е сложно?                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Лицемерието лъсна! Лицемерното изявление: "не е възпитано", "осъдетелно е", но основното (леко завоалирано, но многократно повторено) послание е да се игнорира Нова телевизия и сие. Да се слушат и четат само пауновите медии на Икономедия!
16.11.2020 15:57 / Отговор
111 място при това качество на изпълнителите е добре! Достойна позиция на недостоен журналист!
16.11.2020 17:41 / Отговор
сивата котка Репортерът на Нова тв. е имала късмета кенчето да не удари окото й. С по- голяма сила би могло да счупи очилата, парченце стъкълце да попадне в окото, кой знае какви щяха да са последствията. В сутрешния блок жертвата може би малко подраматизира случката споменавайки майка си - уплашена жената, взела да й звъни и т. н. Че тя не е ли на ясно с рисковете на професията на дъщеря си? Значи не можеш ли да си вържеш гащите, така казано, не си за репортер. Не че в този случай съм на страната на озверелите майки от системата.
16.11.2020 17:49 / Отговор
Furlata От реформа в дълбочина се нуждаят медиите и изобщо българската журналистика, на първо място! Ако направим тая реформа като хората, после медиите ще реформират всичко останало! А Паунова е лицемерка, та дрънка!
16.11.2020 18:03 / Отговор
„Свободните” медии!?Всяка партия или олигарх си има телевизия(без ГЕРБ)! Бълват се такива лъжи и простотии,че сме отвратени от т.н. журналисти!Сега някои разбраха, че не могат да контролират масите и се поизплашиха! Всичко се връща!
17.11.2020 15:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети