Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Политици с поздрави за 6 май

Мрежата

Политици с поздрави за 6 май

Политици с поздрави за 6 май - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков от Фейсбук на Министерски съвет:

„За мен е чест да Ви поздравя по случай 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия. Признателен съм на българските военни за техния професионализъм, мъжество, всеотдайност и достойна служба.

Българската армия е институцията, която се ползва с най-висок обществен авторитет, уважение и доверие в обществото. Военнослужещите са носители на висок морал и отговорност, проявявани с еднаква решимост както в бурни исторически моменти като сегашния, така и в годините на мирен живот.

Уверявам Ви, че българското правителство прави всичко необходимо за изграждане на съвременна и боеспособна българска армия - достоен съюзник на страните от евроатлантическата общност.

Благодаря Ви и честит празник!“

Корнелия Нинова – вицепремиер, министър на икономиката и лидер на БСП

„ Да е честит Денят на храбростта и празника на българската армия.

Днес признателно свеждаме глави пред подвига на нашите воини-герои, дали живота си в исторически битки за свободата и независимостта на България. На този ден отдаваме почит на българските военнослужещи, които гарантират сигурността на страната и спокойствието в домовете ни. Честит празник на земеделците и овчарите. Пожелавам на именниците здраве и късмет. Нека има мир и Свети Георги бди над нас.“

 

Николай Нанков - ГЕРБ

„Голям празник е - Гергьовден! Честваме Св. Георги Победоносец, ден на храбростта и бойната слава на Българската армия, ден на животновъдите и земеделците! И ден на Луковит!

Да са здрави имениците! Да останат неопетнени бойните ни знамена, да са пълни кошарите, да е плодородна годината! Да ни закриля и дари Свети Георги с мъдрост, всяко градивно дело да подкрепи за победа и най-голяма да е тя за България!

Честит празник на моите приятели в Луковит, които с много труд и всеотдайност преобразиха града си и го превърнаха в успешен модел как с общи усилия се постигат резултати в полза на всички!

Честит празник!“

 

Настимир Ананиев – депутат „Продължаваме промяната“

„Честит Ден на храбростта и празник на българската армия! ????????

Честит Гергьовден на всички празнуващи и именици! Да сте живи и здрави и нека Свети Георги да ни пази!“

 

Александър Сиди – съпредседател на ВМРО

„Обичайте Родината си и съхранявайте честта на Българската армия!

Честит празник!“

 

Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община

„Честит Гергьовден! Честит празник на българската армия и ден на храбростта!

Да бъдем смели за доброто, храбри миротворци и непримирими със злото и неправдата.

Поклон пред българските воини, които с достойнство и чест са защитавали и защитават независимостта на българската държава.

Честити да са всички именици, нека с гордост носят името си!

Свети Георги Победоносец да закриля  България!“

 

Димитър Стоянов - главен секретар на президента Румен Радев

„Честит Ден на храбростта и празник на Българската армия! Нека сведем глави пред всички онези, които отдадоха живота си за да я има днешна България и да говорим единствено и само с уважение към днешните продължители на тяхното дело и пазители на суверенитета и териториалната цялост на страната ни!

Честит празник!“

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети