Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Политиците откриха инфлуенсър маркетинга – Симидчиев, Мангъров, Шинова, Калканджиева

Мрежата

Политиците откриха инфлуенсър маркетинга – Симидчиев, Мангъров, Шинова, Калканджиева

Снимка:

От профила във Фейсбук на Александър Христов - управляващ директор на ПР агенция, преподавател в УНСС

Мисля, че политиците откриха инфлуенсър маркетинга.

Напълниха листите със Симидчиев, Мангъров, с Ернестина Шинова, Жени Калканджиева и кого ли още не. С идеята да привлекат внимание върху себе си, а и гласоподаватели. Наричат го умилително „гражданска квота“ или „нови лица“, но всъщност си е привличане на лидери на мнение.

И понеже ние в корпоративния свят отдавна сме го яли това, да си кажем - между известността на инфлуенсърите и реалното им влияние не винаги има пряка връзка. Да се знае. 

 

Мисля, че политиците откриха инфлуенсър маркетинга :) Напълниха листите със Симидчиев, Мангъров, с Ернестина Шинова,...

Публикувахте от Alexander Christov в Вторник, 2 март 2021 г.  

Коментари (6)

Татулова Инфлуенсър е плеймейтка с по-приличен външен вид, но с далеч по-проблемна репутация!
02.03.2021 18:57 / Отговор
А не за д-р Симидчиев няма да се разберем. Не може да го слагате на една плоскост с останалите, особено с Мангъров. Обида е. Не е инфлуенсър, а лекар. Изключително интелигентен, балансиран, професионалист, не изневери на професията си, на вярното представяне на фактите за вируса. На първа линия е от началото на пандемията. От сега ми е жал за него затова, че е в листите на ДБ и вероятно ще бъде употребен и разочарован. Там са останали по-болшевики от комунистите и партията претендира да мисли вместо тях. Въпреки това трудно нещо ще ме накара да си променя мнението за него, дано не се случи.
02.03.2021 22:22 / Отговор
Димитър Много хвалби за удобния д-р Симидчиев, който доста умело лавира да е приятел и на тебе и на мене, но това няма как да стане! За такива като него Радой Ралин е казал следното:
"Не знам с каква е закваска заквасен -
и с мен е съгласен, и с теб е съгласен!"
02.03.2021 22:57 / Отговор
Не е вярно По най-важния въпрос, по който е специалист остана праволинеен. Разясняваше, информираше, предупреждаваше за сериозността на ситуацията, защитаваше за ползата от мерките и ваксините. Лекуваше хора. Никога не започна да разпространява фалшива информация и лъжи като Мангъров и Чорбанов с пропагандни цели. С това ми спечели уважението. Ако се оплюва по инерция всеки само защото е в листата на партия противник значи всички са като червените тролове, които маскарят най-кадърните и ползващи се с доверие представители на ГЕРБ тъй като те са най-голяма заплаха за тях. Не е етично, освен това не е и печелившо.
02.03.2021 23:20
д-р Симидчиев Умен, умен, щом е в листата на дб - колко да е умен? Може би - заблуден, или пресметлив, наивен, излъган с някакво обещание....Ще видим... Но умен?
03.03.2021 08:06 / Отговор
Латинка Много е зле Симидчиев, изговори толкова глупости във връзка с британския щам, че още не мога да повярвам.
Удобен, огъващ се пред новото нормално, изповядващ новата религия на маските. Дрънкаше как с новите щамове ще има нова пандемия, тестове, всичко, трябва да носим само определени маски. Ами, благодаря от такъв лекар.
Не може да стъпи на малкия пръст на Мангъров, който се занимава с инфекциозни болести от 30 години и е един от най-добрите детски лекари.
04.03.2021 16:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още