Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Политолог: Г-н Цветанов изгуби единственото си качество, заради което го уважавах като политик - лоялността

Мрежата

Политолог: Г-н Цветанов изгуби единственото си качество, заради което го уважавах като политик - лоялността

Снимка:

От Фейсбук профила на политолога Стойчо Стойчев

Тази проповед на преподобния Цвейтън, в някои правни системи, към които той декларативно ни състреми със себе си, би се възприела като самопризнание в тежки престъпления. Безхитростните самопризнания на това, което имаме като евроатлантически анализатор, са шлагер от политическата субкултура и не биха изненадали никого.

Много по-интересно е как новият стил в прокуратурата ще ги възприеме и дали ще има действия по формалното снемане на самопризнанията.

И да, г-н Цветанов изгуби единственото си качество, заради което го уважавах като политик - лоялността. Преследването на мъст не е евроатлантическа ценност, уважаеми, нито християнска (демократическа). Язък.  


Коментари (7)

Тартаковер Този политолог късно се ориентира към глутницата ГЕРБ. Подобно на израза "купил си фабрика на 9-ти септември". ГЕРБ устремно върви към бунището и ако с измама успее да открадне още малко власт, това ще е тежка драма за България. Иначе за Цветанов мисля че е прав. Аз разсъждавам също, като него. Не съм му слушал интервюто, не ме интересува, отвращава ме. За мен ГЕРБ е партията, която закотви с тежка мъртва котва България на дъното, но това не означава че ще приема предателите и избягалите оттам плъхове. Винаги съм знаел, че предателят не е верен съюзник. Той винаги ще те предаде.
13.06.2020 13:38 / Отговор
Уфф! Мокрите сънища на гладен мозъчен ганглий ...
13.06.2020 14:40
Karabas Barabas Г-н Таратор, „ГЕРБ устремно върви към бунището“ още от 2009 г., когато дойде на власт, ама много далече се оказа това бунище и бе изпреварена от разни маргинални партийки-файтони! У няма „ да открадне още малко власт“, а си има електорат, който вече споменатите партии-файтони никога не са имали, нямат и няма и да имат! Но е вярно, че „това ще е тежка драма“ за файтончето „Демократична България“ или ДеБъ, както е популярна! Ако мислите, че ще свалите ГЕРБ във времето между сутрешната разходка на кучето си и следобедното кафе, значи нещо много сте се объркали! Фатално!
13.06.2020 20:35
Гражданин Тараторчо мамин , гражданче шопско тъпоъгълно-красиво и умно недоносче, ГЕРБ е партията спряла БСП и ДПС и дори само за това стига за остане още 20-30г на власт и отделно е без алтернатива но кво ти знае на тебе умната главица..... както и да е ГЕРБ ще е и това е -просто няма читава алтернатива -и тва като минимум........!!!!!!!
13.06.2020 21:23
Долу ренегатството! Поздравления, г-н Стойчев! В десятката!
13.06.2020 14:49 / Отговор
Гневна Не зная защо Цветанов ми напомня за Радев. И двамата с едни мънички устички , като с паричка резнати , пък какво могат да избълват. И двамата добри физкултурници , и двамата - без особен шанс за политическа кариера.Действително си приличат.Но Веско Маринов може да обърне тенденцията.
13.06.2020 20:56 / Отговор
Гост Браво,Гневна !
13.06.2020 21:26

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още