Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пореден гаф на семейство Петкови: Линда отиде в Рим по пантофи на бос крак

Мрежата

Пореден гаф на семейство Петкови: Линда отиде в Рим по пантофи на бос крак

Пореден гаф на семейство Петкови: Линда отиде в Рим по пантофи на бос крак - Tribune.bg
Снимка:

Пореден гаф предизвикаха семейство Петкови по време на двудневното си посещение в Рим, начело на правителствена делегация. Визитата на премиера е по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май. В делегацията участва и съпругата на премиера – Линда Петкова.

Редица коментари в социалните мрежи предизвика облеклото на съпругата на Кирил Петков. За визитата тя избра  рокля с флорални мотиви от няколко цвята, комбинирана с черно  спортно-елегатно сак. Истински фурор обаче бяха обувките й – вместо да избере класически  на токче, премиершата е предпочела обувки тип пантофи със закопчаване тип „лепенка”. Това е нарушение на протокола тъй като на официални визити членовете на правителствените делегации трябва да са строго официално облечени.

Облеклото на външния министър Теодора Генчовска също е спорно. Тя е избрала спортно елегантен бежов панталон не много добре съчетан с черно елегантно сако и кафяви обувки.

Прави впечатление, че единственият без вратовръзка на ризата си  от делегацията е премиерът Кирил Петков

Външният вид на делегацията предизвика и редица коментари:

View Sofia 

Утре е 24 май, по който повод българска официална делегация е на посещение в Рим. Коментарите са ваши, ние смятаме, че гражданката от Канада, Линда Маккензи-Петкова, не е направила дори елементарното усилие да изглежда прилично на това място и по този повод. Материалът ни за стила на госпожа външния министър по повод нейния ЧРД днес, идва малко по-късно.

Хубава празнична седмица!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати