Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пореден ПР гаф на ПП: Петков позира от балкона си и търси "страшния билборд"

Мрежата

Пореден ПР гаф на ПП: Петков позира от балкона си и търси "страшния билборд"

Пореден ПР гаф на ПП: Петков позира от балкона си и търси страшния билборд - Tribune.bg

От моята тераса не се вижда страшният билборд …????

Това написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на ПП Кирил Петков. Постът е онагледен със снимка на Петков от балкон, очевидно от апартамента му на ул. "Шишман", на която е в демонстративна поза, с кафе и с типичната му...усмивка.

Очевдно постът е опит да се иронизира решението на ЦИК, че билбордовете и плаките на ПП, на които е поставен бившият техен премиер Николай Денков и под него лидерите на ГЕРБ и ДПС - Бойко Борисов и Делян Пеевски с надпис: "Какъв искате да е Вашият премиер?", нарушават изборното законодателство.

Тази политическа реклама е в разрез с правилата разписани в Изборния кодекс и съответно ЦИК разпореди премахването на всички рекламни материали с това съдържание.

Още по- голям сакнадл предизвика реплика на Николай Денков, който поиска ЦИК да глоби и Борисов и Пеевски, защото и те били на билбордовете, което още повече засили подигарвките и възмущението в социалните мрежи.

ПР експерти все повече коментират странните реакции на ПП в поредицата скандални ситуации около тях, като тези със записите, в които вместо да замълчат, те направиха опит да шаржират и с това създадоха още по-големи скандали.

Припомняме и снимката на ПР-ът на ПП Найо Тицин от катастрофата с кола на НСО, при която загина човек. Тогава в колата, карала с висока скорост, бяха той и Кирил Петков.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети билборд, ЦИК, ПП
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати