Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Гаф на посолството ни в Лондон: Организираха представяне на книгата на сексоложката Кобилкина

Мрежата

Гаф на посолството ни в Лондон: Организираха представяне на книгата на сексоложката Кобилкина

Снимка:

Дипломатическата мисия после се отметна, оправда се с пандемията

Българското посолство в Лондон сътвори голям културен гаф, организирайки представяне на книгата на сексоложката Наталия Кобилкина.

Събитието бе популяризирано във Фейсбек профила на Кобилкина, на посланик Марин Райков, както и на официалната страница на мисията ни в Лондон. Постът събра стотици гневни коментари от българи в чужбина и е било отменено. 

Интересното в случая, че представянето на книгата не се организира къде да е, а в сградата на самото посолство. Като целта по всяка вероятност е била българските граждани, живеещи в Лондон, а и служителите в посолството, да се запознаят с опита на известната сексоложка, пише „Клуб Z“.

Представянето на книгата „Управлявай успеха” е било планирано за 19 януари от 18.30 ч. (20.30 ч. българско време). Според авторката в нея се дават „ценни рецепти как да стартираш бизнес от нулата и да го превърнеш в империя с милионен оборот”. „Сред страниците ще откриеш личния ѝ опит, както и този на нейни приятели влиятелни бизнесмени от цял свят.

След гневните реакции на редица българи, посолството по всяка вероятност е осъзнало, че е допуснало сериозен гаф и е побързало да изтрие публикациите и да отмени представянето на книгата под претекст усложнената епидемиологична обстановка.

Сексоложката Кобилкина отдавна живее в Лондон с гръцкия си съпруг и със сина си.   

 

Наталия КобилкинаНаталия Кобилкина


Топ новини

виж още

Актуална тема