Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Потребители за режисиран клип, пуснат от „Да, България”: Покажете нещо направено от вас!

Мрежата

Потребители за режисиран клип, пуснат от „Да, България”: Покажете нещо направено от вас!

Вълна от коментари предизвика публикация на „Да, България“ във Фейсбук. Партията на Христо Иванов публикува в личната си страница клип от спортната зала в Русе и посрещането на кандидати за народни представители от ГЕРБ. Публикацията предизвика бурни коментари в социалната мрежа.

„Доста селско изпълнение. Предвид, че това е спортно събитие от висок ранг и да се излагаме по този начин е абсолютно недопустимо. „Да, България“ по-скоро трябва да престанат да пускат глупави клипчета и да се държат като в детската градина“.

„Не мога да повярвам, че такава простотия се разпространява от партия със сериозни намерения в политиката. Това ли е предизборната стратегия. Че то е по-зле от Славито. И това в официалната страница“.

„Русенци и България имат зала Арена Русе, благодарение на Дай, Бг. Русенци и България гледат златната лига благодарение на Дай, Бг. Не ви ли е срам да се държите като бозави червени политкомисари, спретващи поредната партийна партенка?! С това ли мислите да печелите изборите? Така ли мислите да управлявате. Хайде едно нещо построено от вас да видим, един клип какво сте направили имате ли? Нямате и няма и да имате, защото повтаряте само дай“.

„Сестра ми каза, че сценката е организирана на място от Мая Манолова и ЦСК. И много лесно може да се провери на охранителните камери. Но защо да се търси истината, когато е много по-лесно да го ползвате за предизборна кампания. Или да помислим какво общо има Дай с Маяма и Гришка“.

„Други коментатори питат Да, България откъде партията има толкова средства за реклама“.

„Докато не сте ме блокирали и изтрили, ще пиша моята истина. Я да видим едно клипче разяснително, откъде толкова пари за реклама? 250 000 лв. - на месец-два хич не ми се виждат малко“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още