Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Поздравления на социалистите и градските демократи за победата. Пак ще ви я напомним следващия път...

Мрежата

Поздравления на социалистите и градските демократи за победата. Пак ще ви я напомним следващия път...

Снимка:

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Понеже, виждате ли, няма такова нещо като "културен марксизъм", не ни застрашава никакъв прогресивизъм от запад и консерваторите се занимаваме с несъществуващи проблеми, вчера ЕП прие резолюция, с която:

- Се заклеймява "езика на омразата", който български политици използвали срещу ромите.

- Се заклеймява "езика на омразата", който български политици използвали срещу "хората с различна сексуална ориентация".

- Се заклеймява съществуващата враждебност срещу малцинствата.

- Се заклеймява значително по-голямата от на Запад свобода на словото, защото водела до "основано на пола насилие".

- Се заклеймява неприемането на Истанбулската Конвенция.

- Се заклеймява "дискриминацията срещу хора с различна сексуална ориентация" по отношение на "човешките им права", ерго бракове и осиновяване на деца.

- Се легитимира искането на ОМО Илиниден за регистрация, ерго признаването на македонско малцинство у нас.

Както винаги всички тези неща се прокарват зад завесата на някаква по-голяма и задължително консенсусно добра тема, в случая борбата с корупцията.

Поздравления на социалистите и градските демократи за победата. Пак ще ви я напомним следващия път, когато обяснявате, че само ви набеждаваме за последователи на прогресивистката идеология, и че тая работа с културния марксизъм и консерватизма не е на дневен ред, а някаква мнима наша борба. Ние все пак май ще си продължим уж мнимата борба, като ви гледаме далеч немнимите победи на арената на най-гнусния и разбиващ едно общество прогресивизъм и политика на идентичностите.  


Коментари (11)

Да на консерватизма! Браво, г-н Шкварек!
09.10.2020 18:51 / Отговор
Няма в текста никъде за македонско малцинство, но за ОМо Илинден българският съд е отказал регистрация, с което си е свършил работата, но съдът в Страсбург има друго решение, и нашите от Правителството не са отишли в Страсбург да защитят тезата на бг съда. Това е, когато има решение на съд се изпълнява, а не се оспорва. Анадъму!
09.10.2020 18:55
Тартаковер Когато поздравяваш г-н Шкварек с браво, добре е да потърсиш в интернет разсъжденията му за Истанбулската конвенция, при това след решението на нашия Конституционен съд. Май не е така категоричен в заклеймяването на привържениците и.
За старите политически курви е ясно. Те винаги могат да се извъртят на 180 градуса и винаги да обосноват "аргументирано" завъртането си. Много по-жалко е, когато млад човек показва, че морала и съвестта му са разтегливи понятия. Когато от млад превръща бъдещия си живот в помия.
09.10.2020 19:11
Уфф! Тартакович, докога с този болшевишки мнталитет да изместваш дискутираната тема???
Що не ти пречи миналата герберска биография на Г. Георгиев "Боец", на хамелеона - метротерорист Светослав Трайков и много други???
09.10.2020 19:22
НАСТОЯЩИЯ ЖИВОТ НА ТАРТАКОВЕР Е ТАКАВА ПОМИЯ..... ТАРТА ПОКАЖИ СИ ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО - ПУСНИ ЕДНО СЕЛФИ.
ДА ЗНАЯТ МЛАДИТЕ КАКЪВ НЕ ТРЯБВА ДА Е СЪВРЕМЕННИЯТ БЪЛГАРИН! - ДЕМАГОГ, БЪЛГАРОМРАЗЕЦ, РУСОФИЛ-ДЕБИЛ!
09.10.2020 19:25
Татарковьорче, тебе само Киро Бизона може да те коригира, тоест да те калиброва интелектуално, пардон – анално за да изчезнеш от коментарите ни, поне до края на глобалното затопляне, смотан дилетант и психясъл болшевик.
Импийчмънт-капичване на Фатмака Фигурант!
10.10.2020 15:40
Ето: Ангел Джамбазки:
...никъде на протестите не съм видял някой да иска признаване на ОМО "Илинден". Успяхме да изтрием НАЙ-БЕЗУМНИТЕ призиви в тази резолюция, но някои останаха. ...В тази резолюция има и някакви частно-правни спорове в Поморие...
09.10.2020 19:16 / Отговор
кесо Една от най-опасните страни на червената болшевишка зараза е нейната приспособимост към изменящите се условия на историческата среда. Затова и за съжаление само с напомняне както им обещава Кристиян Шкварек няма да мине. Проникването на червената зараза в сърцето на цивилизования демократичен свят е твърде дълбоко и мащабно, а щетите вече са твърде големи за да разчитаме на ситуативни "закачки". Ако свободния демократичен свят не започне наистина целенасочена и широкомащабна борба с червената зараза скоро ще бъде вече късно. Дори нещата са закъсняли твърде много и все повече ситуацията излиза извън контрол и възможностите за противодействие.
09.10.2020 19:40 / Отговор
К. К. Не мога да се боря. Но мога да гласувам за ГЕРБ!
10.10.2020 00:56
Защо се случи тази протестърска простотия точно сега?Защото някой искаше и се беше обвързал със съответните кръгове, да дестабилизира държавата!Погледнете, колко мащабни са действията!ЕС,Ройтерс и пр.Фалшивите новини за България обходиха света!Аз не мисля, че това не е платено от някой!Когато 400 дни протестирахме срещу Орешарски, колко медии ни отразиха?Моля, всичките си сънародници да се вдигнем на всенароден протист, срещу яйцата, свинските уши, рибите, запалителните течности, и пр. за да запазим Демокрацията и свободата всеки човек да има собствено мнение!
10.10.2020 01:42 / Отговор
Моля Ви сънародници!Всеки българин трябва да може свободно да изразява мнението си! Без страх от репресии, на които ни подлагате!Престанете вече! Имаме нужда от спокоен живот най-после!Без истерии и без анархия!
10.10.2020 01:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още