Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПП-ДБ освиркаха президента Радев, кратък и трънлив е пътят от „Осанна“ до „Разпни го“

Мрежата

ПП-ДБ освиркаха президента Радев, кратък и трънлив е пътят от „Осанна“ до „Разпни го“

ПП-ДБ освиркаха президента Радев, кратък и трънлив е пътят от Осанна до Разпни го - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

145 години от Освобождението на България от турско робство с помощта на армията на императорска Русия.

Първи ден от предизборната кампания за 49-я парламент.

Ако на 2 април спечели ГЕРБ, може да се състави правителство без участието на ПП-ДБ.

Ако на 2 април спечели ПП-ДБ, ще трябва да се състави правителство с участието на ГЕРБ-СДС.

Прочетете внимателно поздравлението на държавния секретар Антъни Блинкен за 3 март. Вашингтон ще играе твърдо - за откъсване на България от руската орбита и за пренасочване на енергийните проекти към компании от САЩ.  

От кое точно върховенство на закона се интересува корпорацията Америка? От благоприятни условия за дейността на американските фирми, разбира се. И защо не?! Честно казано, не можеш да виниш никого, че се грижи за защита на интересите си. Големите така правят - с кадифени ръкавици или с боксови ръкавици. Според случая.

От тепиха си тръгва (наистина ли, най-сетне?!) един играещ треньор, който унизи страната ни. Херо Мустафа искаше да контролира всичко в България, за да си заслужи нова, добре платена, работа в Държавния департамент. Правеше го безпардонно и високомерно. “Продължаваме промяната” са joint-venture на посланик Мустафа и президента Радев. Несполучлив. Катастрофално слаб. И неблагодарен. Кирил Петков и Асен Василев се обърнаха срещу създателите си - наклеветиха Херо Мустафа, че ги е натресла на Gemcorp и се оплакаха на началниците й, че не им помага достатъчно, за да се задържат на власт. Предадоха Румен Радев месец след гласуването на правителството на 13.12.2021 година. Той ги нарече шарлатани. Но какво от това?! Прокуратурата кротува. Плаши се. Не че няма достатъчно материали за повдигане на обвинения. Има. Обаче, времето не е подходящо. Или е преди избори. Или е преди връчване на мандата. Или е преди края на парламента. Или е в началото на новия. Щели да ги обвинят в изпълнение на политически поръчки. Страх ло̀зе па̀зи.

… След видеообръщението на Иван Гешев миналата седмица, започна лавина от коментари на най-различни по социален статус и политическа ориентация хора: защо главният прокурор не направи партия и не се включи в политиката?!

В Обединеното кралство стана така. На 4 април 2020 година сър Киър Стармър, бивш директор на Кралската прокуратура, оглави Лейбъристката партия.

В България имахме царска партия. Президентска партия. Партия на шоумени. Партия на харвардци. Дали ще отимаме и прокурорска партия?!

П.П. Привърженици на ПП-ДБ днес освиркаха президента Радев пред паметника на Незнайния воин. Кратък и трънлив е пътят от “Осанна” до “Разпни го”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети