Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова

Мрежата

Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова

Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Източник: Труд

Напоследък редица наши и международни политически наблюдатели си задават въпроса политическото или менталното двуличие е водещо при публичните изяви на кандидата за кмет на София госпожа Мая Манолова.

Доколкото второто изисква мнението на компетентно медицинско лице, ще се въздържим от оценката му. Но по отношение на политическото двуличие е необходимо да се отбележи, че то оказва силно влияние върху изказванията на госпожа Манолова, принуждавайки я да говори абсолютни неистини, да си приписва идеи на конкурентни политически формации и да се хвали пред избирателите с правомощия, които не съществуват в никакви закони и норми.

Редакцията е сериозно обезпокоена от пороя фалшиви твърдения, с който госпожа Манолова залива публичното пространство. Това силно вреди на нормалния изборен процес и съдържа в себе си опасността известна част от софийските избиратели да станат заложници на фигура със сложен политико-ментален комплекс, избил в кандидатстване за поста кмет на София. Това ни принуди да открием специалната рубрика на вестника, озаглавена „Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова”, с която, надяваме се, ще помогнем на столичани да направят своя информиран избор.

Предизборните лъжи на госпожа Мая МаноловаПредизборните лъжи на госпожа Мая Манолова

„Труд” ще попълва таблицата с новите предизборни лъжи на госпожа Мая Манолова и ще я публикува три пъти седмично. Очаквайте следващата публикация във вторник 01.10.2019 г.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Павел Имате грешка, предполагам техническа. Пише се вестник "Труп".
27.09.2019 14:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети