Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Предозиране: Кореспондент на БНР в Германия със среднощен пост за вибратори

Мрежата

Предозиране: Кореспондент на БНР в Германия със среднощен пост за вибратори

Предозиране: Кореспондент на БНР в Германия със среднощен пост за вибратори - Tribune.bg

„Десислава Атанасова с тая коса и тоя тембър... да не си е сложила грешните батерии на вибратора?“, пише посред нощ в петък журналистката Капка Тодорова, кореспондент на БНР и „Клуб З“ в Берлин.

Фейсбук приятелите и последователи на Тодорова се забавляват с разсъжденията ѝ и си обсъждат размери и волтажи във връзка с участието на лидера на ПГ на ГЕРБ в БТВ вчера следобяд.

„Кошмар. Като на повечко волтове е, ама и такива невероятни глупотевини ръси… Обемчето тоя път е излязло от граници. И истерийката“, продължава да споделя наблюдения в коментарите Тодорова.

„Важното е, че твоите са изправни“, отговаря жена под поста, на което Тодорова потвърждава: „Да, препоръчвам на всички лели ГЕРБ“.

Разбира се, не всички успяват да преглътнат немския хумор на кореспондентката на БНР.

„Интересно, ако подобен пост бях написал аз примерно за Надежда Йорданова. Убеден съм че поне от няколко страни, щяха да ме обвинят в сексизъм… щом са нашите, може а, лицемери такива“, пита мъж.

„Сексизъм ли е вибраторът? Брейййй“, не се съгласява Капка Тодорова.

„Мда, споменаването му в тази връзка с цел да унижи жена“, обяснява съображенията си господинът.

Адвокат Мария Шварц – подобно на Тодорова – също българка и немска възпитаничка, живееща в чужбина, споделя публикацията с унищожителен коментар.

„Умна и красива. Да има късмет някой да каже, че е вулгарна пр@ стакес@. Прочела е поне два камиона книги. Все класика“, коментира тя.

Самата Тодорова живее в Берлин, откъдето се включва като кореспондент за различни родни медии. Веднъж на няколко дни например има различни материали за събития от Германия, които иначе националното радио трябва да отразява от международния обмен.

Освен журналист, Тодорова е един от популярните Фейсбук инфлуенсъри и симпатизанти на „Демократична България“. Тя е и автор на две книги с фейлетони, подписани с псевдонима Лола Монтескьо – „Секс, мусака и революции“ и „Мейк Бългерия грейт агейн“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати