Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Преходът започна с ченгета и ще го завършим с ченгета (по Румен Радев)

Мрежата

Преходът започна с ченгета и ще го завършим с ченгета (по Румен Радев)

Снимка:

Евгений Михайлов, Фактор.бг

Така се зарадвах на сините очи на Бойко Рашков - новият член на Правния съвет на (п)Резидента Радев. Гледал съм ги тези очи повече от 20 часа по време на разпитите в Главно следствено управление преди 30 години. Този "изтъкнат юрист" беше следовател в комунистическата ДС и милиция. Разпитваше ме по делото за "Танковата касета", довела до свалянето на Петър Младенов като президент. Кареше ме да подписвам протоколи от разпитите със стенографски знаци. Опитваше се да фалшифицира финалните протоколи на кирилица. По вечерно време изнасяха протоколите от Следствието и ги носеха на президента Петър Младенов.

Манипулатор и демагог от класа!

НО... Не им мина номерът тогава! Петър Младенов беше принуден да подаде оставка, когато безспорно се доказа, че е произнесъл на 14. 12 1989 г. фразата: "Най-добре е танковете да дойдат" за да потуши протестите.

След това Бойко Рашков беше шеф на следствието, шеф на Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства, член на ВСС, депутат от БСП. Oт една седмица е ново попълнение на екипа на Радев. През 1990 студентите протестираха срещу лъжата на Президента Петър Младенов и срещу беззаконието на Бойко Рашков.

Сегашните младежи протестират в защита на (П)Резидента Радев, така ли? Против БОЙКО Борисов, но подкрепят БОЙКО Рашков???!!! Това ли е резултатът от 30 години преход? Започна с ченгета и ще го завършим с ченгета, така ли? Не искам да вярвам в това! Ех, Минало (не)свършено...  


Коментари (3)

За "Бойко Рашков - новият член на Правния съвет на (п)Резидента Радев":
Богомил Бонев - „Бойко Рашков полудя да потули това дело. Квалифицирани съдии от СГС ги осъдиха на най-тежкото наказание. Всичко се обърна, когато кариерното развитие и политиката се смесиха, и правото си замина. И остана пропагандата на хора, които уж са дясно ориентирани, но се връзват на лява лъжа. Такъв ни е целият преход”
Ботьо Ботев: „БСП си уби Андрей Луканов и БСП си прикри убийците му”.

Днес "Весела Лечева: Подозирам сценарий на Васил Божков да овладее протеста на младите и да има държава по свой модел" /24 часа/
18.07.2020 12:58 / Отговор
кесо Да, помним тези "честни сини очи". Много "подходящ" за "правен съветник", със сигирност ще научи Румбата на "хубови работи", в това не се съмняваме.
18.07.2020 12:58 / Отговор
Михайлов е дойдоха ли танковете? Аз тогава чух, Станко да дойде. А създателят на мафията на в България и тоталното разграбване на държавата се казва Андрей Луканов, създал и Мултигруп. Хиляди фирми,започнали с Мултиарт- Димитър Иванов Гестапото, Стоян Денчев, после ДПС и т.н. цяла мафиотска мрежа в Европа и САЩ.
18.07.2020 13:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още