Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. През тоз безсмислено наречен „ден за размисъл“, никой не размишлява…

Мрежата

През тоз безсмислено наречен „ден за размисъл“, никой не размишлява…

През тоз безсмислено наречен ден за размисъл, никой не размишлява… - Tribune.bg

От Фейсбук профила на политическия пиар Нидал Алгафари

Приятели,

през тоз безсмислено наречен „ден за размисъл“, никой не размишлява, а хората си продължават да изпитват трудностите пред които бяха поставени от некадърници и надути нескопосници. Върху кое да мислят избирателите, купувайки си продуктите с надутите цени? С какви ли думи наричат тези, които им докараха цените на тока и газа?

Избирателите не са само по жълтите павета на София и в „Капана“ на Пловдив. Дървата за огрев само за една година достигнаха нечувани и невиждани цени. Дрогирани и пияни, били по-първи в държавата, дадоха и продължават да дават примери за безскрупулност и арогантност, което доведе до избиване на населението по пътищата. Върху което да размишляват, като видяха със собствените си очи, как се погазва конституцията, законите, нормите и правилата?

Един много мъдър човек ми каза: По-добре крадец с файда от него, отколкото безполезен некадърник! И е прав. Прав е защото в правова държава, кражбите трябва да се доказват, а некадърността е видна. Да се оправдаваш с неопитност и недостиг на време, може да го приеме като оправдание някоя мила баба, но да искаш властта без да си подготвен, без да имаш макар и минимален опит е просташка самонадеяност. Да се упражняваш некадърно върху съдбите на стотици хиляди човешки съдби е престъпна самонадеяност.

Такива ще са размислите на докараните до мизерна бедност отрудени хора. Хич не ги вълнува дали си завършил "Харвард" или "Масачузетс". Искат по-добър живот. Искат предвидимо бъдеще поне в рамките на един месец, а не избърборени  дитирамби на развален български език.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати