Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Радев, спите ли?“, „Отстранете тази гнида!“: Мрежата скочи в защита на проф. Кантарджиев

Мрежата

„Радев, спите ли?“, „Отстранете тази гнида!“: Мрежата скочи в защита на проф. Кантарджиев

„Още един месец и всичко ще си дойде на мястото, господин Министър!“

Десетки негативни коментари заливат Фейсбук страницата на Министерството на здравеопазването след изказването на служебния министър. Днес Стойчо Кацаров е обяви решението си да пенсионира народния любимец проф. Тодор Кантарджиев за нормално и реши да дава съвети на правосъдния министър кого да уволнява.

„Не обичам да говоря. Предпочитам действията ми да го правят вместо мен, но съм предизвикан да направя това изявление заради събитията от последните няколко дни“, заяви Кацаров.

Думите му предизвикаха обратния на търсения ефект. Публикуваме малка част от коментарите на хората:

Кацаров призова за проверка и освобождаване от длъжност на директора на Агенцията по вписванията

 

Ина Русева

Как не ви е срам да махнете такъв кадърен и може човек, само защото на вас не ви е удобен. Видяхме ви що за стока сте

 

Афродита Николова

Господин министър, а Вашата съветничка, която е на 71 години ще пенсионирате ли??? Нима тя е първа младост? Защо не взехте млад човек за съветник??? Нали сте да се дава път на младите!!!

 

Илия Драмов

Ти доказа, че си един пълен боклук, изпълняващ само мръсни поръчки. Хубавото е, че и на теб времето ти изтича на този пост, което е видно, че НЕ заслужаваш!!!

 

Макрина Русева

Кацаров, нищо не разбираш от здравна система, даже не си действащ медик, води те единствено омразата! Оставка!

 

Даниела Харитива

А съветничката, която сте си назначил не е ли на 71 г. ? Не Ви прави чест! За мен Вие сте недостоен човек, а още по-малко лекар!!!

 

Марина Тодорова

Жертва е проф. Борис Богов, който стопи задълженията на Александровска болницата с няколко милиона само за 6-7 месеца, но Вие го отстранихте, заради натрупани дългове през последните 5-6 години, когато той не е бил директор, даже в Борда на директорите не е бил... това е абсурдно!!!

 

Десислава Иванова

Пенсионирате достоен професионалист, за да сложите антиваксър на 71 год... Оставка!

 

Николай Недев

Не е лошо, вече след толкова пушилка и някое друго конкретно доказателство да се покаже, както се казва такова, което съда би приел, а не един човек каза. Нали първо се доказва, а после наказва?

 

Александрина Кондова-Николаева

Страхливец! Дори не смее да излезе пред журналисти, защото ще му задават неудобни въпроси. Имаме за министър антиваксър и любител на конспиративните теории. Няма как да има желаещи за ваксинация при това положение.

 

Константин Косев

Хайде да не превръщаме страницата на министерството на здравеопазването в пропагандистко средство на министъра! Имайте за цел да образовате хората за ваксините и как да опазват своето здраве! Също е някак смешно да започвате обръщението си с:

„Не обичам да говоря. Предпочитам действията ми да го правят вместо мен“ и след това да правите точно обратното. Това е като аз да напиша: „Даже няма да споменавам, че вие бяхте този, който отричаше вируса и казваше че хората умират не от ковид , а с ковид“. Виждате ли иронията или да ви обясня по-подробно?

 

Асен Филев

Що е това МОРАЛ докторе?! Имам чувството, че преди да влезнат в политиката, на всички им ампутират морала. И вие не правите изключение. За някои неща съм съгласен, но това не ви прави по-малко аморален политик. Защото това, което направихте с ПРОФЕСОР Кантарджиев, е нищо друго освен реваншизъм и извличане на политически дивиденти.

 

Маргарита Симеонова

Стрелбата в гръб и за страхливци... комунисти

 

Красимира Георгиева

Моля, бъдете искрен и споделете колко човека са в пенсионна възраст от сегашното правителство? Мислех, че лекарят си остава ЛЕКАР за цял живот?

 

Киро Киров

Президент Радев, спите ли? Отстранете тази гнида от министерския пост! Вие също носите отговорност! Скоро идват и президентски избори... Хайде малко разум да покажете, моля!

 

Румяна Стоянова

Именно Радев носи цялата отговорност. Той назначи тези министри и той им диктува какво да правят.

 

Екатерина Алемкова

Не отиват на добро нещата щом министърът влезе в обяснителен режим.

 

Даниел Петров

Разкарай се, смешник!

Незабавно връщане на професор Кантарджиев и оставката ви като здравен министър!

 

Кина Зонкова

Смешник. И от право разбира, та чак дава акъл и на правното министерство кого да уволнява.

 

Киро Киров

Каруцаров, докажи тежките нарушения в Александровска. Кои са нарушенията през последните 6 месеца, откакто е новия директор? Но така ти изнася, комунист. Да откраднете пари за следващите избори. Ти си недоразумение, бе! Ти си издънката на Радев! Как не те е срам, да не си Господ. Махна Кантарджиев, махна директора на Александровска. Малоумник! Махни се бе! Остави шанс здравеопазването да бъде спасено. Ти си гнида бе, Каруцаров!

 

Таня Ташева

Каква наглост! Конспиратор, антиваксър, омаловажащ епидемията от ковид и формиращ общественото мнение, заедно с останалите мангъристи, срещу медицинските мерки и ваксините... Ще търси виновника за голямата смъртност?!

 

Катя Иванова

Нали никой не умираше от коронавирус, забрави ли какви глупости говореше, че ще коментираш как била управлявана пандемията

 

Кристина Димитрова

Само дето по правило професорите, какъвто е Тодор Кантарджиев, не ги пенсионират на 65 г., освен ако не е разчистване на сметки. Как пък точно най-компетентния в онзи клет щаб решихте да пенсионирате?

Впрочем, как върви ваксинацията на възрастните и хронично болните? А на останалите? Нещо май смешната ви рекламна кампания хич не хваща дикиш. Ама така е с министър на здравеопазването, който тъпо и упорито твърдеше, че вирусът е конспирация. Клоун!

 

Никола Чалашканов

Още един месец и всичко ще си дойде на мястото, господин Министър!

 

Рени Любенова

Понякога наистина мълчанието е злато, г-н Неуважаем Министре! Във Вашият случай мълчанието е платина!

 

Поли Генова

Вие сте един малък, малък човек! Когато говорите за хора от ранга на господин Кантарджиев ще му пишете името и ще стоите прав, от уважение. Но понеже сте малък като човек, не знаете какво значи тази дума!  


Топ новини

виж още

Актуална тема