Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Президентът Румен Радев бил пръв фен на индийските сериали

Мрежата

Президентът Румен Радев бил пръв фен на индийските сериали

Президентът Румен Радев бил пръв фен на индийските сериали - Tribune.bg
Снимка:

Държавният глава посетил тайно с Деси Радева снимачна площадка

Президентът Румен Радев е новата звезда на Боливуд, пише „България Днес“. "Президентът Румен е голям фен на Боливуд! Дойде на снимачната площадка в 21,30 часа вечерта, разговаряхме с него и останалите от екипа цели 30 минути", разказва продуцентът Марике Десуза.

Радев посетил тайно с Десислава Радева снимачната площадка на хитовата лента на индийското кино "Брахмастра", която се снима у нас. По време на визитата на първата индийска двойка у нас Рам Нат Ковинд и Радев решили "внезапно" да отидат на снимачната площадка при звездите на Боливуд. Двамата решили да посетят снимките веднага след официалната вечеря, която Радев дал за госта си в резиденция "Бояна".

Въпреки че от "Дондуков" 2 не обявиха официално за визитата зад кулисите на лентата, инкогнитото на държавния глава провали индийският му колега, президентът Рам Нат Ковинд. 
Двамата с президента Ковинд изоставили строгия протокол. Затова и държавният глава на Индия разпространил снимки от визитата "зад кадър" в профила си в Инстаграм.

"Не само дойдоха и разговаряха с нас, направихме си снимки, дори гледаха сложни каскади, за които се подготвяхме цял снимачен ден преди това. Питаха как снимаме сцените, как правим филмите. Беше чест за нас да имаме двама президенти на снимачната площадка", разказват актьорите.

Любимците на цяла Индия - красавицата Алия и секссимволът Капур, не пропуснали да си направят селфита и снимки с Радев.

На снимачната площадкаНа снимачната площадка


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети