Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Президентът с тройна охрана – в мрежата питат от народа ли се пази

Мрежата

Президентът с тройна охрана – в мрежата питат от народа ли се пази

Президентът с тройна охрана – в мрежата питат от народа ли се пази - Tribune.bg
Снимка:

Освен служители на НСО и местната полиция, и частна охранителна фирма е пазила държавния глава

По време на посещението си в Троян президентът Румен Радев е бил с утроена охрана. В социалните мрежи хората го питат дали се пази от народа. 

„Неделно, лежерно и приятно се натъкнах на статия в която пише, че Румен Радев бил тройно охраняван по време на краткия си престой в Троян. Освен служители на НСО и местната полиция, и частна охранителна фирма пазили държавния глава по време на посещението в града. От какво се пази? От хората ли? От въпросите ли? Питам се аз!?“, пита общинският съветник Михаела Иванова.

„На всичкото отгоре се пише още, че не си е позволил политическо говорене в официалното си обръщение към жителите и гостите на града. Той ги поздравил, но сбъркал името на Негово високопреосвещенство Ловчански митрополит Гавриил, когото нарекъл Григорий. Хм ... това е президентът ни! Защо за бога?“, пише още тя.

"Тройна охрана, защото народът много го "обича"" – гласи коментарът на Веселин Дурчев.  


Коментари (2)

Явор От народът ли ви е страх господин Президент
15.10.2018 11:40 / Отговор
Ногербераст За Борисов работят денонощно по три екипа с четирима гардове и с двама шофьори на всеки екип, т.е. по 18 души. Преди всяка публична изява сигурността му се обезпечава и от авангардната група с най-малко 5 служители на НСО. При всяка публична проява на открито до него стои гард, който носи нещо подобно на голяма чанта с дръжка.

Всъщност това е противокуршумно одеяло от кевлар, известно като "балистичен куфар". "Чантата" се разтваря за секунда чрез специална дръжка и предпазва охранявания обект от висоскоростни куршуми.При движение две коли подсигуряват бронираният автомобил на премиера. Той се вози в закупено миналата година "Ауди", за над 350 000 евро, но със всички "екстри" - 16 въздушни възглавници, антиблокираща спирачна система ABS, система за предупреждение за загуба на налягането в гумите, камери за задно виждане, 4 телевизора, интернет. Колата може да измине около 100 километра със спукани гуми, които се помпат автоматично. Стъклата на вратите са дебели 8 сантиметра.
16.10.2018 19:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още