Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Прочутият дантелен тоалет на първата дама от Брюксел струва 6242 лева

Мрежата

Прочутият дантелен тоалет на първата дама от Брюксел струва 6242 лева

Снимка:

От миналата седмица личната дизайнерка на Деси – Невена Николова, стартира свой онлайн магазин

Тоалетите на първата дама Десислава Радева продължават да вълнуват обществеността, макар в последно време официалните появи на съпругата на Румен Радев да са сведени до минимум. Някои от роклите, с които вече сме я виждали обаче, са се превърнали в незабравими, а истината за цените им най-после изплува наяве, пише вестник Ретро.

От миналата седмица личната дизайнерка на Деси – Невена Николова, стартира свой онлайн магазин, чрез който хора от цял свят могат свободно да пазаруват от артикулите от нейните колекции. Досега това бе възможно само чрез лично посещение в магазина на моделиерката на столичната улица „Фритьоф Нансен“, където първата дама и лимузината, която я вози, многократно са засичани.                                                               

Магазинът обаче съвсем не е класически и тоалетите, изложени по витрините и закачалките, никога не са имали цени. Те могат да бъдат научени само при лично запитване, ако имате сериозни намерения да придобиете някой от тоалетите на Невена.

В сайта си обаче дизайнерката е упоменала паричната стойност на всяка дреха, тъй като това е неизменна част от онлайн пазаруването. Така става ясно, че първата рокля, изработена от нея за Деси, всъщност струва 2890 английски паунда или 6242 лева.

Това се равнява на 24 минимални пенсии или доходите на един пенсионер за цели 2 години. Става въпрос за тоалета от френска дантела в бяло и черно, с който Радева направи дебюта си сред съсловието на президентските съпруги по време на срещата на НАТО в Брюксел през 2017 г.

Различни в модела на сайта са яката и дължината, но тя може да бъде открита в още една по-дълга вариация, която отново е на същата цена. Това означава и че средният вариант, който всъщност Деси е носила, отново е струвал тази сума.

Друга рокля, подобна на тази на съпругата на Румен Радев, с която тя застана рамо да рамо с една от най-стилните жени в света – йорданската кралица Рания, също може да бъде закупена от всеки желаещ и имащ на разположение 1490 паунда или 3218 лева. Разлика в използваната бежова дантела няма, само моделът на сайта е без ръкави, а тази на Радева имаше такива в размер ¾.                                                                                                                                                                                       


Коментари (7)

Mihaela Е,нали ние плащаме. За нея няма значение,нали се докопа до паричките на народа.
30.10.2020 15:14 / Отговор
"Пази, Боже, сляпо да прогледа..." Вирнала си главата в унисон с умопомрачителната цена.
30.10.2020 17:08 / Отговор
Бай Гроздан Откъде ги намират такива бургаски простакеси, направо не мога бда проумея? Тая става само да ѝ ръгнеш лопатата в ръцете и да изрине на прасето, че пак е надрискало кочината!
30.10.2020 20:45 / Отговор
Бичето Георги Свиленски сигурно е вдигнал голям купон,когато се отърва от Деса :)
31.10.2020 11:27 / Отговор
Знаещ Какво нещо е завистта!? Всички коментиращи до сега са се самооплювали от завист! Има си жената мъж, купува й!
31.10.2020 14:52 / Отговор
Кючекиня у френчка дантела, разбираш ли... Оле-мале, що кючеци требе да е изврътела тая горката, а и още колко ли ше требе да извръти, те за те тия мангизи – направо се чудим и се дзверим като дърт Тартаковер пред мумията на Ленин на Цървенио площад в Москве, разбираш ли...
31.10.2020 15:41
Уфф! До "знаещ": Не преиначавай! Изобщо не става дума за завист, а за погнуса от манталитета на тези самозабравили се селски персони!
01.11.2020 10:23

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още