Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Проф. Балтов: Да, уважаемо служебно правителство, закъсняхте, защото се занимавахте с чистки

Мрежата

Проф. Балтов: Да, уважаемо служебно правителство, закъсняхте, защото се занимавахте с чистки

Снимка:

От Фейсбук профила на проф. Асен Балтов

Да, уважаемо служебно правителство, закъсняхте! Закъсняхте, защото не се вслушахте в призивите ни, защото не се вслушахте в опита и в здравия разум. Закъсняхте, защото вместо да се занимавате с основното си предназначение - да организирате честни избори и да държите под контрол пандемията, вие се занимавахте с ревизии, манипулации и чистки. Румен Радев и служебният му премиер Стефан Янев наблюдаваха безкритично хаоса, който Стойчо Кацаров създава в здравната система и дори го поощряваха. За съжаление, признанието ви, че сте сгрешили също е закъсняло.  


Коментари (11)

Наблюдател Прав е Балтов и всичко го знаем!!!
21.10.2021 17:54 / Отговор
attropo И къде ще се крият после?Например *пияна дамаджана*?Питам за един приятел,значи......
21.10.2021 18:08 / Отговор
Позор! А ДБ отново в плонж пред любимия им Радев - искат да свика КСНС, за да поемат всички партии отговорността за кризата! Все едно, че тя е паднала от Марс, а не е предизвикана от неговото еднолично отмъстително и некадърно управление чрез неговото правителство, чрез неговите спецслужби и всички областни и на МВР управители!
21.10.2021 18:28 / Отговор
Анастас #
Ибан Костовите Тъпанари си гласуваха за фатмака на балотажа.
Така ще гласуват за него и на този балотаж.

(пророчески)
22.10.2021 05:22
Дядо поп Тоя президент-Пиночет да си взима за ръчичка некадърниците от сл. кабинет и рекетьора с 19 имота рошкОФ - в посока някой екарисаж !!!
22.10.2021 04:36 / Отговор
Роро Предишните с джипката нали бяха много кадърни! Ако от Европа ни бяха спуснали тези сертификати още миналата година, и онова правителство щеше да ги въведе. Всички са мошеници от световна величина!
22.10.2021 16:39
Въпрос Въпрос към Стойчо Вируса:При поставяне на 3-та доза ваксина без тестване за антитела (в случай на високо ниво на антитела) може ли да се получи цитокинова буря?Моля, задайте му въпроса!
22.10.2021 08:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема