Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Проф. Балтов към лекарите: Гневът ви е справедлив, с очите си видях как направихте всичко възможно да избегнете случващото се днес

Мрежата

Проф. Балтов към лекарите: Гневът ви е справедлив, с очите си видях как направихте всичко възможно да избегнете случващото се днес

Снимка:

От Фейсбук профила на проф. Асен Балтов

Честит 19 октомври - Ден на българския лекар!

Нека небесният закрилник на нашия народ Св. Йоан Рилски - Чудотворец закриля земните си ангели - българските лекари, които ще посрещнат и този професионален празник в претъпкани Covid-19 отделения.

Уважаеми колеги, горд съм, че съм част от вашите редици! И въпреки че ми отнеха правото да се включа в борбата с уменията си, сърцето и мислите ми са с вас.

Гневът и недоволството ви са справедливи, защото с очите си видях как направихте всичко възможно да избегнете случващото се днес. Работихте извънредно, създавахте организация за ваксинация в първия възможен момент, отправяхте молби и послания. Заслужавате подкрепа! Заслужавате по-модерна материална база и справедливо възнаграждение за вашия труд. Заслужавате, защото въпреки трудностите, зная , че българските лекари няма да се откажат!

Бъдете здрави!  


Топ новини

виж още

Актуална тема