Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. проф.Балтов: Анализът на НЦОЗА за КОВИД данните е статистически недостоверен

Мрежата

проф.Балтов: Анализът на НЦОЗА за КОВИД данните е статистически недостоверен

Снимка:

НЦОЗА вие сте уникални! Следващата вълна ще я лекувате ВИЕ!“ това написа във фейсбук профила си директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов.

Думите ми са по повод представения вчера анализ от Националния център по обществено здраве и анализи за смъртността от КОВИД у нас и решенията взимани в пандемията.

Проф.Балтов пише в коментар под поста: „Анализът е статистически недостоверен! Първо и най-важно е колко са реално заразени и преболедували от Ковид19? Едва след това може да се говори за смъртност, грешки и пропуски! За 15 месеца къде е изследването за истинския брой на преболедували? На 100 диагностицирани/15 починали е един процента смъртност, а на 500 диагностицирани/скрити и нерегистрирани/15 починали е съвсем друг процента! Това е първа и основна причина за тотално изкривяване на данните!“

Под публикацията му има над 100 коментара. Балтов отговаря и на въпрос за тиражираната в обществото информация за фиктивно поставените ваксини, когато реално не са поставени дози на пациентите, а им се издава сертификат. Той отговаря с думите: „възможно е, но контрола е нулев!“  


Коментари (7)

професоре плюйте и отминете тези псевдо живи гадове ! Така ще покажете , че сте над техните просташки и долнопробни инсинуации ! Вие и всички български лекари , които не се уплашиха и жертваха всичко най-скъпо в името на най-хуманната професия и хората , на които се посветихтесте заслужили нашия най-дълбок поклон ! Оставете тези изчадия да горят в комунистическото пъкло , кадето им е мястото !
02.07.2021 15:36 / Отговор
Тео Де да можеше да отминем гадовете - те са навсякъде с лъжите и реваншизма си.
Но трябва да им противодействаме неуморно!
02.07.2021 16:54
Тартаковер Тази започваща с "професоре", очевидно е жена, твърде възрастна, забравила вече защо още е на този свят, забравяща всичко, обхваната от мозъчна склероза. Не е забравила само речника си от младите комунистически години, когато всички с различни позиции са били гадове !
На мястото на този гербаджийски "професор"-лъжец, който лъже че е лекар 6-то поколение !? (сиреч лекарското му потекло започва от турско и 18-ти век), все пак бих се притеснявал от такива защитници с изхвърчали ченета. Дребен детайл е, че пишат неграмотно.
02.07.2021 22:01
Анти Тараторчо съм, ку-ка-ригууу! Ей го, Тараторчо шибания болшевик, пак се обажда надничайки от хралупата си. Наручал се е пак с соц. фашкии, оригва се като Соросоид и коментира почтените читатели за занимавка. ДеееБъъ-травеститите като него надничат изотвсякъде, не ги жалете - плаща им се.
04.07.2021 05:34
Страшников До Тартаковер.

Той забавя, но никога не забравя.
03.07.2021 01:04 / Отговор
Татяна Динитрова Благодаря, проф. Балтов! Бъдете жив и здрав, и много щастлив! Вие и всички Ваши колеги го
заслужавате!
03.07.2021 09:34 / Отговор
Пея си за Тартакорварчето - всички го знаете... ...че на Света е само един, един... Тартакорвера шибан - полуидиот болшевишки и травестит от ДеееБъъ, с гъз като плешив фатмашки скрийн.
04.07.2021 05:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още