Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Промяната“ се събра в Банско, една нощувка 500 лева – плащат от субсидията (ВИДЕО)

Мрежата

„Промяната“ се събра в Банско, една нощувка 500 лева – плащат от субсидията (ВИДЕО)

Промяната се събра в Банско, една нощувка 500 лева – плащат от субсидията (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Групата и ръководството на „Продължаваме промяната“ се събра този уикенд в курорта Банско. Без да дадат ясен отговор кой точно е организатор на събитието и кой плаща - всички депутати, част от министрите и самият Кирил Петков бях избрали за срещата си един от най-луксозните хотели в града.

Проверка показва, че една нощувка там е на стойност 500 лева. А както става ясно от кадрите във видеото някои от тях носеха куфари, които са показател, че ще стоят повече от една вечер.

Репортерът Караколев опита да разбере кой ще плаща за партийното събиране, но отговор така и не бе получен. Голяма част от народните представители на Кирил Петков отговориха, че не знаят, но няма да платят сметката с личните си пари. Други пък казаха, че всичко се пише на сметката на „Продължаваме промяната“, за да обсъдят важните за държавата въпроси.

„Вижте какво, тук сме, за да се вдигне нивото на държавата и българите“, заяви Борислав Антонов от ПП. Друга част от народните представители бяха видимо смутени, като бе изпратена полиция, за да ги пази.

Кирил Петков и Асен Василев пък бяха вкарани през страничен вход, като се видяха само джиповете на НСО и охраната, които не допускаха никой да припари до скъпия хотел. Министър Денков пък беше в компанията съпругата си, което ясно показва, че това не е съвсем работна среща. 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати