Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Протестът бил надпартиен, но „отровното трио“ държи микрофона

Мрежата

Протестът бил надпартиен, но „отровното трио“ държи микрофона

Снимка:

Асен Генов, Фейсбук

Протестът е "надпартиен" и граждански, но "отровното трио", подкрепило безусловно Манолова, овладя монопола върху публичното говорене и от днес микрофонът ще се дава само съгласувано с тримата.

Ура, другари! Важното е, че Борисов си отива, нали така? Да. И един въпрос към феновете на Демократична България – кеф ли ви е, че вашите лидери са сред презрените политици, които, ако искат да говорят на площада, ще трябва да се помолят на някой от "Отровното трио"? Дори генерал Шивков е предпочетен за ритор пред вас.

И една ретроспекция: когато протестирахме срещу Орешарски ни предупреждаваха, че ще дойде Борисов. Ние казвахме: "няма значение! Важното е да свалим комунистите". Сега сваляме Борисов, но не е важно кой ще дойде след него.

Така ли?

От поредицата #АзНалиВиКазах   


Етикети протести

Коментари (3)

Виктор Триото е не само отровно, но и противно, вулгарно и цинично.
След като червените и сини болшевики ни надуха главите, че на протеста е цветът на нацията, млади, образовани с добри позиции на Запад, които не можели даже естетически да приемат това правителство, много странно как приемат да ги водят за носа тези мошеници?
15.07.2020 22:25 / Отговор
Доньо Донев Защитник на олигарси и съмнителни персони-за пари!Иначе е много отворен да поучава!Другият смешник-професор е известен с това,че е син на скулптор.За третото нещо се знае,че е 2 в 1 като фалшив- алкохол.Слава!Те са!Следвайте ги!Вие сте по-умни от всички !
16.07.2020 09:11 / Отговор
кесо Както се пееше в една стара съветска песен - три танкиста три платенъйх друга, екипаж машинъй черепной.
16.07.2020 09:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още