Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Протестът срещу опозицията напомнил на Линда Петкова да вземе химическото чистене

Мрежата

Протестът срещу опозицията напомнил на Линда Петкова да вземе химическото чистене

Протестът срещу опозицията напомнил на Линда Петкова да вземе химическото чистене - Tribune.bg
Снимка:

Вчерашният протест срещу опозицията е напомнил на съпругата на Кирил Петков Линда, че трябва да си вземе химическото чистене. Това става ясно от неин пост в „Инстаграм”.

"Вчера беше трудно. Загубихме ключов член на нашия отбор. Удар по по нашия морал и увереност.Кирил напусна парламента пребит и си мислише ,защо го правя? Но какво се случи? За негова изненада той видя всичките ви лица на площада. Огромна тълпа от вас излазоха да покажат подкрепата си имога да кажа от първа пъка как помогна-ди види известна признателност за всичките му усилия, той се прибра у дома целят с голяма усмивка на лицето си, като ми каза, че това беше напомняне, защотой беше там-за вас, за нас, за нишите деца. Също така е напомняне, че всички играем важна роля, да излезем на площада да гласуваме или за мен да вземе химическото чистене. Просто исках всички за знаете колко много той оцени подкрепата ви вчера", написа Линда Петкова.

Линда ПетковаЛинда Петкова

Публикуваният пост на Линда Петкова без редакторска намеса. Припомняме, че началото на годината тя се похвали във Фейсбук профила си, че  официално знае български, поне според документ от Министерството на образованието и науката. Интересното в случая, че вместо да напише поста си на български, премиерската съпруга избра да е на английски.


Топ новини

виж още
Актуална тема