Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Протестите за „умнокрасивите“: от „Велики въстания“ до „атака срещу демокрацията“

Мрежата

Протестите за „умнокрасивите“: от „Велики въстания“ до „атака срещу демокрацията“

Снимка:

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

Кратък алманах на българските умнокрасиви, за които протестите и „Велики народни въстания“ до преди месец бяха нещо добро и праведно, а сега изведнъж са „атака срещу демокрацията“.

Хората, за които месеци наред дивашки бунтове на Блек Лайвс Метър, оставили цели квартали в пепел, бяха справедливи и праведни, а действия от ответната страна са „преврат“.

Същите, които се кефят на подпалването на Партийния Дом или „великата“ окупация от 2013-а, но са „дълбоко огорчени“ от това днес във Вашингтон.

Абе, сериозно - имат ли и капка срам либералите? Как в главите си рационализират най-елементарното двуличие и най-простовато лицемерие?  


Коментари (4)

Говедото не може да стане кон! Водачите им са просто с комунистическа ДНК! Те могат да се държат всякак(например БСП президентското недоразумение),но ако друг го прави е опасно и неправилно!?!?
07.01.2021 09:40 / Отговор
Анастас #
Време е да поизправи киселата физиомутра на
Фигуранта, че съвсем на Копанар я докарва.
Такова просто добиче може да се пръцнес само в русия и в село славяновп.

(препикаващо фигуранта осран)
07.01.2021 10:34 / Отговор
Furlata Либералите са фундаменталисти, понеже превърнаха една неособено съдържателна идеология в безмилостна религия, може да се определи и като секта! Либералите са неморални, повърхностни, но много мотивирани лица, за които всичко е позволено, всичко е бизнес, пари, печалба и власт! Фалшива толерантност, пресметната съпричастност, съчетани с липсата на задръжки и етични норми правят от либералите военизирани агенти на влияние, които имат най-съдържателен аналог във времената на Хитлер и Сталин!
Либералът е шлифован ляв с добавена наглост!
07.01.2021 16:02 / Отговор
Йес! Супер!
07.01.2021 20:18

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още