Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Проватон“: Цветанов няма да вкара „РБ” в НС

Мрежата

„Проватон“: Цветанов няма да вкара „РБ” в НС

Снимка:

Борисов му направи показно с Пламен Нунев

Цветан Цветанов и Павел Вълнев стартираха рейд за привличане на гербаджии в „Републиканци за България”. Първо бяха във Видин, обаче нови гербаджии не успяха да привлекат, вълната на отлив от ГЕРБ към „РБ” спря.

Бойко Борисов им направи показно в Русе, че повече „фъндък” няма да има. Пламен Нунев е превърнал ГЕРБ в Русе в непревземаема крепост и „държи” бизнеса чрез масонския кръг „Космополитан”.

Цветанов направи лек пробив във Варна с бившия кмет на Звездица Николай Йорданов, който отива в „РБ”, но кметът на морската столица Иван Портних готви „ресто” с бонуси за структурата.

Цветанов ще се опита да привлече гербаджии в Шумен и Разград, където има позиции, но Борисов и там е заел позиции. В Бургас кметът Димитър Николов е непробиваем, в Пловдив кметът Здравко Димитров също, София е крепостта на Бойко Борисов.

Така за „републиканците” остава Смолян, Благоевград, Дупница, Банско и Сандански, но там няма да вдигнат вълна, ако не направят партия с бизнес група с позиции в Сандански. В Смолянско и Благоевградско обаче много силни позиции има и Делян Пеевски, който няма да позволи своеволия и сериозен „пробив”.

Ако „Републиканци за България” не получи в Смолян, Благоевград, Дупница, Банско и Сандански 50-60 000 гласа (което е изключено да се случи) и да прибави още толкова от другите райони, няма да влезе в парламента.

Вече за всички и дори за самия Цветан Цветанов е кристално ясно, че заявката отпреди три месеца за 500 000 гласа си е чиста политпропаганда.   


Коментари (3)

кесо Това няма да е голяма загуба за България.
29.10.2020 09:37 / Отговор
Бай Гроздан Ами да си се оправя Цецо Хитрецо и него ли да го мисля? Както казва народът, „Да би мирно седяло, не би чудо видяло“! Много му здраве, ще се присъедини към компанията на оня трътка с „тишината в спалнята“, Кадиев (помни ли го някой вече?), Румен Шадравански, ситното генералче и други отпадъци като тях!
29.10.2020 12:40
коментар Искаше му се и той да е водач!Ами ей на.......водач на своя партия е вече, и к'во от това!
29.10.2020 18:35

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още