Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радан Кънев: Не се срамувам, че ме е страх от COVID-19

Мрежата

Радан Кънев: Не се срамувам, че ме е страх от COVID-19

Снимка:

От профила във Фейсбук на евродепутата Радан Кънев

#OnTheRoadAgain - пленарната сесия на ЕП свърши и е време за предизборна кампания тук.

Утре съм в Нова Загора, а сряда в Сливен, с водача на листата и мой добър приятел и колега Димитър Сяров и с Кремена Петрова - лидер на гражданското общество в Нова Загора и втора в листата, и с Емил Димитров.

Сряда ще продължа за Пловдив и среща с Владимир Славенски, четвъртък - Хасково с Катя Панева, член на ръководството на Демократи за силна България и водач на листата на Демократична България.

Тази обиколка ще завърша в Стара Загора с Атанас Славов - кандидат на „Демократична България“, член на ръководството на „Да, България“ и мой отдавнашен съмишленик, съратник и приятел, с Румен Димитров, Димитър Чорбаджиев, Надя Недялкова.                                                        

Както вече казах, вярвам, че нашите симпатизанти могат сами да преценят дали и за кого да пуснат преференциален вот и не се занимавам с такава агитация. За мен бъдещето на Демократична България е в единството - и на партиите, и на лидерите, и на активистите и най-вече - на избирателите и симпатизантите.

И още нещо. Не ме е срам да кажа, че се страхувам от COVID-19. Страхувам се и за себе си, и за 82 годишната си майка, която разчита на мен и с която се виждам често, и за всички хора, с които се срещам. Не съм боледувал от тази болест, не съм ваксиниран, пътувам често и - колкото и да се пазя - не съм безопасен. По време на кампанията съм постоянно с маска, ако не говоря (както на снимката) публично, държа и останалите да са с маски, не се прегръщам и ръкувам, не участвам в събития, които нарушават мерките за дистанция.

Пазете се и мислете за себе си и за близките си, защото управляващите мислят само за предстоящите избори и устискването на властта.                                                             


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още