Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Радев: Призовавам всички на площада да не се поддават на провокации

Мрежата

Радев: Призовавам всички на площада да не се поддават на провокации

Снимка:

Президентът Румен Радев, Фейсбук

Масовият протест принадлежи на всички граждани. На площадите днес не са нито контрабандистите, нито мафията, а българският народ, който е единственият суверен по силата на Конституцията и е твърдо решен да си върне държавата.

Призовавам всички на площада днес да не се поддават на провокации. Отговорността за предотвратяването на инциденти, за живота и здравето на протестиращите и на редовите униформени служители носи ръководството на МВР.

Нека всички участници в събитието – граждани, полицаи и жандармеристи – не забравят, че сме българи. Че призванието на униформените е да бдят над сигурността на гражданите. Че насилието между власт и граждани няма място в онова бъдеще, за което всички почтени хора се борим и ще постигнем.

Моралната ни победа като общество ще е в това да съхраним гражданския мир, въпреки обидите, провокациите и демонстративното погазване на демократичните принципи от загубилата всякакво доверие власт.

Промяната е неизбежна. Всяко упорство на управляващите само задълбочава кризата.   


Коментари (11)

коментар Призоваваш всички на площада ама без метални тръби, камъни, и ножове които са намерени от полицаите!Тези предмети са подготвени от твоите ""'протестиращи""' за призоваване на бой, леене на кръв, а дори и избити хора от твоите ""'протестиращи""' другарю радеф!Ти си първият ""президент"" на РБ който призовава народа да се бие срещу себе си!За това което казваш може да бъдеш арестуван, и в ЦСЗ!!!
10.09.2020 10:37 / Отговор
ЛУМПЕН РАДЕВ, ЗНАЙ ЧЕ ПРОМЯНАТА Е НЕИЗБЕЖНА! ТИ ПОДПАЛВАЧО НА БЪЛГАРСКИЯ РАЙХСТАГ, НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИШ МЕСТООБИТАНИЕТО СИ:ОТ ДЪРЖАВНАТА РЕЗИДЕНЦИЯ ВЪВ ДЪРЖАВНИЯ ЗАТВОР, ЗА ПРОВОКИРАНАТА ОТ ТЕБ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
10.09.2020 10:38 / Отговор
ПОСЛЕДЕН ШАНС ЗА СПАСЯВАНЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ НА ЛИЦАТА:...... 1.РУМЕН РАДЕВ
2.ВАСИЛ БОЖКОВ-ЧЕРЕПА
3.ПЛАМЕН УЗУНОВ
4.МИНЬО СТАЙКОВ, БОБОКОВИ,БАНЕВИ.......
10.09.2020 10:50 / Отговор
ФИГУРАНТА на МАФИЯТА - ОСТАВКА МУТРО, ФИГУРАНТ на Черепа, ВОДАЧ СИ ТИ РАДЕФ НА КРИМИНАЛНИ, НАРКОТИЗИРАНИ ,ОЗВЕРЕНИ КУЧЕТА !!! ЗА ТЕБ МЕТЕЖНИКО, РУСКА ПОДЛОГА , ВОЕНЕН СЪД И ДА ГНИЕШ В ЗАТВОРА, ПРОКЛЕТ БЪДИ, ПРОКЛЕТ ДА СИ ОТ БОГА, ДА ГОРИШ В АДА ДЕБИЛ, АНТИБЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ, ПФУууууууууу...НЕНАВИЖДАМЕ ТЕ !!!!
10.09.2020 10:56 / Отговор
Шизофренна наглост! Цинизъм - на-големият провокатор ще се обявява против провокатори!
И на всичкото отгоре има наглостта да определя себе си и протестърите за почтените хора на България!

Ало, вижте почтеното излъчване и поведение на отровното трио, Боец, Възраждане, шоумени и тем подобни!
10.09.2020 10:59 / Отговор
коментар Абе нали на тоя копейкин възраждане му срутиха сектата бе!Или още го има другаря копейкин като партията на сестра галева която си търси овчици -привърженици за изправи се бг!
10.09.2020 12:47
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още